Azi a venit să doneze sânge pentru victimele incendiului din Colectiv, dar are o mare durere în suflet! Mărturiile unui tânăr care şi-a pierdut doi prieteni în "Clubul Groazei"

A venit să doneze sânge pentru persoanele aflate în suferinţă după tragedia din Club Colectiv, dar are o mare durere în suflet.

Tânărul şi-a pierdut doi prieteni apropiaţi în acea seară fatidică. Ar fi trebuit să fie şi el acolo, dar în ultimă instanţă a preferat să rămână acasă, parcă ceva l-a ţinut pe loc spune chiar băiatul.  "Aşa am simţit, că trebuie să stau acasă", a declarat acesta pentru Mediafax.

Prietenii săi, mult prea tineri, respectiv 21 şi 17 ani, au pierit în incendiul care a îngrozit o ţară întreagă. "Ţipau. Vino să ne ajuţi. Doi prieteni erau de-ai mei şi, restul, pe acolo ţipau toţi. Toată lumea ţipa.După ce au fost scoşi, n-au mai rezistat durerii şi s-au stins", a mai declarat tânărul.

A ajuns la faţa locului la jumătate de oră, sperând parcă să îşi găsească prietenii în viaţa, dar atunci când a ajuns în faţa Clubului Groazei s-a îngrozit. "Crede-mă că nu pot să descriu. Erau cadavre peste cadavre, toată lumea se călca în picioare acolo. Sunt nişte imagini foarte şocante, chiar aş vrea să le uit", a spus acesta, adăugând că în momentul în care a ajuns în faţa Clubului Colectiv ieşeau în continuare victime arse din incintă. I-a găsit şi pe prietenii săi. "I-am recunoscut, am ştiut din prima că sunt ei", a mai adăugat băiatul.

Cum s-a întâmplat totul?


Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte şi

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

Un bărbat rănit grav în incendiul din Club Colectiv e încă neidentificat la Spitalul de Arşi!

DECIZIE ŞOC după IADUL COLECTIV, luată de unul dintre cei mai cunoscuţi patroni din Bucureşti: "Nu mai pot să-mi asum vieți"

Noi detalii despre răniţii de la Clubul Colectiv! În ce stare este toboşarul Cristi Filipescu care a fost la un pas de moarte

Mărturii-Bombă, despre ancheta de la "Clubul Morţii"! De ce "OMORUL CALIFICAT" ar putea să nu fie încadrarea corectă

Suma impresionantă strânsă la Teledonul „Români împreună” pentru victimele de la clubul „Colectiv”! Românii, alături de victimele tragediei

Povestea DRAMATICĂ a solistului care a concertat în clubul MORȚII! Se iubea cu o tânără a cărei viață, acum, atârnă de un fir de ață

Spovedania unui supraviețuitor! ”Trăiesc doar pentru că am avut un noroc orb”

IML a identificat toate cadavrele! Lista completă cu cei care şi-au pierdut viaţa după tragedia de la club Colectiv

Liderul formației Vița de Vie, printre eroii de la „Colectiv”: „Adi Despot căra un tânăr ars și urla la mine să las camera și să car oameni”

A murit lângă el, dar nu știe. POVESTEA DRAMATICĂ A DOI ÎNDRĂGOSTIŢI care s-au aflat în Clubul Colectiv

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013

Ținută surprinzătoare a Andreei Berecleanu. Cum a apărut la TV, în semn de SOLIDARITATE cu VICTIMELE tragediei din COLECTIV

Ea şi-a dorit să moară, dar cuvintele nu i-au fost ascultate! Incendiul a lăsat-o rece

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro