Cartofi copţi cu bacon şi brânză Cheddar
Publicat pe 02.12.2017 la 09:59 Actualizat pe 02.12.2017 la 10:43
Un preparat gustos și ușor de pregătit. În mai puțin de 40 de minute poți obține o rețetă plină de savoare și foarte sănătoasă. Cartofi copţi cu bacon şi brânză Cheddar, o masă pe gustul tuturor ce are un gust extraordinar de bun.
Un preparat gustos și ușor de pregătit. În mai puțin de 40 de minute poți obține o rețetă plină de savoare și foarte sănătoasă. Cartofi copţi cu bacon şi brânză Cheddar, o masă pe gustul tuturor ce are un gust extraordinar de bun.
- Încearcă şi: Tocăniţă mexicană cu carne de curcan
INGREDIENTE:
- Şase cartofi roşii;
- Trei linguriţe de ulei de măsline;
- 2 1/2 linguriţe de sare;
- O ceaşcă de iaurt;
- 200 de grame de bacon;
- 150 de grame de brânză Cheddar;
- Folie de aluminiu, pentru copt;
- Încearcă şi: Piure de cartofi cu parmezan și verdețuri
- Încearcă şi: Ardei umpluţi cu spanac şi seminţe de quinoa
Mod de prepapare:
Se spală cartofii sub un jet de apă rece, iar după ce s-au uscat, se înteapă fiecare cu furculiţa şi se asezonează cu sare şi ulei de măsline, apoi se împachetază în folie de aluminiu. Se aşează într-o tavă de copt şi se introduc în cuptor. Se gătesc timp de aproximativ 30 de minute, la o temperatură de 190 de grade.
- Încearcă şi: Supă cremă de curry cu dovleac şi unt de arahide
Încearcă şi: Risotto cu ciuperci şi spanac
După ce cartofii sunt gata, se despachetează din folia de aluminiu, se taie pe jumătate, iar apoi se garnisesc cu bacon prăjit, ceapă verde, iaurt şi brânză Cheddar. Se servesc imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.