Bomba sexy care l-a înnebunit pe fostul iubit al Loredanei Chivu! Imagini fierbinţi

+7 click pentru
galerie

Redevenit un bărbat liber după ce i-a dat papucii Loredanei Chivu, cu mare scandal, Mihai Colesnicov îşi încearcă norocul cu o bombă sexy care face furori prin cluburile de fiţe.

Femeia care i-a sucit minţile lui Colesnicov se numeşte Alexandra şi, potrivit propriei sale declaraţii, este originară din Brăila şi puţin cam... măritată! Asta nu l-a împiedicat, însă, pe fostul iubit al Loredanei Chivu să îi trimită bezele virtuale şi să o asalteze cu „Like-uri”, doar-doar o va da pe spate. Tânăra siliconată nu a părut prea impresionată de „atenţiile” virtuale, iar recent a postat un mesaj care sugerează faptul că nu tolerează infidelitatea: „Nu încerca să seduci bărbatul care are deja o femeia alături. Trădând-o pe ea, el într-o zi te va trăda şi pe tine”.

SPYNEWS a făcut public, luna trecută, un film realizat în faţa blocului Loredanei Chivu, în care aceasta apărea certându-se la cuţite cu fostul iubit. În timp ce Mihai îşi căra bagajele, Lore zbiera la acesta, reproşându-i că a înşelat-o cu cea mai bună prietenă. „El aşeza bagajele în portbagaj, iar Loredana trăgea de el, să se oprească. La un moment dat, l-a ţinut de mâini, el s-a smucit şi a împins-o, iar Loredana a căzut în portbagaj. Ea a început să urle, de a ieşit toată lumea pe la geamuri. Atunci am decis să filmez. Au zbierat şi s-au înjurat în ultimul hal, iar ea a trecut de la o stare la alta: ba îl acuza de infidelitate, ba îl implora să rămână, în genunchi”, a povestit un martor ocular, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

După ce SPYNEWS a făcut publice imagini din timpul despărţirii cu scântei dintre Loredana Chivu şi Mihai Colesnicov, bărbatul a mărturisit: „Într-adevăr, sunt o persoană colerică, Loredana - la fel, nu cred că nu au existat certuri aprinse între aproape toată lumea care se iubeşte sau au avut ceva ani în spate de împărţit. Nu încurajez şi îmi cer scuze pentru comportamentul respectiv. (...) Cearta din faţa blocului a fost o ceartă cu ţipete şi descărcări emoţionale care poate nu au la bază numai întâmplarea trecută, ci şi stres, probleme etc. cauzate de alţi factori! Nu s-a pus nimeni în genunchi, doar s-a lăsat jos pentru a putea vorbi, eu fiind în maşină".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro