VIDEO / A murit în toaleta clubului Colectiv, ţinând-o de mână pe prietena ei! Viitorul ei soţ s-a stins şi el! Tatăl Dianei Enache: "Nu ne-a supărat cu nimic copilaşul ăsta!"

Diana Enache visa la un viitor frumos! Voia să îşi construiască o carieră şi să se căsătorească! Din păcate, Diana este una dintre fetele care şi-au găsit sfârşitul în clubul groazei!

Părinţii Dianei Enache sunt distruşi, după ce şi-au pierdut fiica. Diana Enache şi prietena ei erau la baie, în timp ce a iznucnit incendiul, şi nu au mai ieşit de acolo.

Victimele de la „Colectiv” au nevoie de noi! Cum poți dona piele, în siguranță!

"Fata noastră a muncit săraca. A învăţat, a făcut o facultate. Avea un serviciu bun, se bucura, ne ajuta. Nu ne cerea nimic. Nu ne-a supărat cu nimic copilaşul ăsta. A murit împreună cu prietena ei cea mai bună. Au murit asfixiate că erau în toalete şi nu mai puteau să iasă!", a declarat tatăl Dianei Enache, luni, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1..

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi:

Unul dintre patronii clubului Colectiv a fost reţinut! Amănunte din dosarul incendiului de vineri seară

VIDEO / Ultimele imagini din timpul concertului de la Clubul Colectiv! Cum era atmosfera înainte ca incendiul să izbucnească


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro