VIDEO / Expert pirotehnist, despre incendiul de la Colectiv! De ce ieşea fum albastru din club?

Expertul Pirotehnist Valentin Oprea a vorbit despre incendiul de la Colectiv la "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a dat detalii despre izbucnirea flăcărilor.

Acesta a spus şi de ce în momentul în care flăcările au izbucnit ieşea un fum albastru. "Fiecare producător are nişte norme de funcţionare a produsului. El spune la ce distanţă trebuie puse ca să nu fie probleme de genul acestea. Produsele folosite sunt de scenă, de interior. Firma care le-a folosit nu a greşit cu nimic. Noi nu suntem în măsură să spunem că le-a pus prea aproape sau prea departe de stâlpul care a luat foc. De obicei buretul când arde scoate un fum negru, fumul albastru ar fi putut să fie de la lemnul care ardea. Buretele a luat foc în câteva secunde", a declarat Valentin Oprea.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte şi

Cabral şi Andreea Ibacka, îngenuncheaţi de durere! O apropiată a lor se zbate în viaţă şi moarte, după incendiul din Colectiv

Uite echipa de medici străini care va opera la Floreasca! Imagini EXCLUSIVE

Andreea Ibacka: „Ajutor, ne mor prietenii!”

Gabriela Cristea, în lacrimi după 3 zile de doliu naţional: "Era plecat de acasă"

Din suflet pentru suflet! Simona Halep, solidară cu cei afectaţi de tragedia din Club Colectiv

GEST EMOŢIONANT făcut de Mihai Neşu pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv

DECLARAŢII CONTRADICTORII în cazul COLECTIV. Medicii spun că au ajuns la 11 minute, martorii îi contrazic: "Prima ambulanţă a ajuns dupa 20 de minute"

Ajutoare pentru donatori! Mobilizare majoră la spitalele din Bucureşti

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro