Cazul Caracal. DIICOT a anulat amenda de 5.000 de lei dată mamei Luizei, Monica Melencu

Cazul Caracal. DIICOT a anulat amenda de 5.000 de lei dată mamei Luizei, Monica Melencu © arhivă

Veste bună pentru familia Melencu! DIICOT anulează amenda de 5.000 de lei dată mamei Luizei, Monica Melencu pentru că a refuzat recoltarea de noi probe biologice.

Informaţie de ultimă oră în cazul Caracal. DIICOT a decis miercuri, 3 octombrie să anuleze amenda. Decizia a fost luată de şefa interimară DIICOT, Georgiana Hosu.

Se pare că şefa interimară DIICOT, Georgiana Hosu, a luat decizia de a anula amenda pe care Monica Melencu o primise dat fiind faptul că într-un final, mama Luizei a venit luni la IGPR să dea probe biologice. În ultimele zile, mai multe persoane s-au oferit să acorde ajutorul familiei Melencu privind plata acestei amenzi.

Reacţia lui Tonel Pop, după ce s-a aflat că amenda a fost anulată

Pe de altă parte, privind această informaţie venită pe surse, potrivit căreia DIICOT a anulat amenda de 5.000 de lei dată Monicăi Melencu, Tonel Pop a declarat că aşteaptă de la şefa interimară DIICOT ordonanţa, neavând în acest moment actele necesare pentru confirmare. De altfel, avocatul familiei Luizei a atras atenţia că Georgiana Hosu nu se află printre procurorii care l-au ameninţat în sala de interogatoriu.

"Eu am cerut doamnei Hosu să ne dea ordonanţa prin care s-ar fi anulat această amendă, s-ar fi socotit efectiv că nu este temeinică, eventual. Încă nu mi-au parvenit aceste acte. Doamna Hosu a spus că are o problemă la sistem, că nu pot transmite, eu aştept să transmită ca să pot confirma acest lucru. Nu ştiu de ce nu a fost anulată acea amendă până în acest moment şi nici nu ştiu de ce a fost dată. Trebuia să plece şefii DIICOT, să plece adjuncţii... Nu mă bazez pe vreo mărinimie în ceea ce priveşte DIICOT-ul. Măcar nu este dintre cei 4-5 procurori care m-au băgat în sala de audieri să mă ameninţe, de asta şi port o discuţie o dânsa", a spus Tonel Pop la RTV.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro