Cazul Caracal. Soția criminalului Gheorghe Dincă, lung șir de minciuni. A ajuns să se contrazică singură, în declarații

Cazul Caracal. Soția criminalului Gheorghe Dincă, lung șir de minciuni. A ajuns să se contrazică singură, în declarații © arhivă

Imediat după ce Gheorghe Dincă a recunoscut în fața oamenilor legii faptul că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, soția acestuia, Elena Dincă, s-a întors în România și a fost supusă și ea unor audieri. Cu toate acestea, declarațiile soției „monstrului din Caracal” s-au schimbat radical și aceasta a ajuns să se contrazică teribil în declarații. 

Soția lui Gheorghe Dincă pare că pe zi ce trece introduce în anchetă declarații care mai de care mai mincinoase. La primele audieri, Elena Dincă a mărturisit că niciodată nu l-a văzut pe soțul ei violent și nu știa că are astfel de apucături. Mai mult, femeia s-a arătat a fi șocată de cele auzite și nu-i venea să crească că soțul ei ar fi putut ucide 2 fete. 

Timpul a trecut, iar la audierile recente, Elena Dincă a afișat o altă versiune a întâmplărilor. Femeia a recunoscut că Dincă a lovit-o de multe ori, ca urmare a conflictelor domestice. Mai mult, femeia a mărturisit chiar și faptul că Gheorghe Dincă, în urma unor certuri, a dat-o afară din casă și a închis-o în afara casei, lucru ce se află într-o totală contradicție cu ceea ce declara aceasta la primele audieri. 

Alexandru Cumpănaşu a depus sesizare la Interpol şi Europol, cu privire la găsirea Alexandrei și a Luizei

Recent, Alexandru Cumpănaşu a depus o cerere către Interpol şi Europol. Unchiul Alexandrei Măceşanu continuă să creadă că cele două fete nu au fost ucise de Gheorghe Dincă, aşa cum inculpatul a mărturisit la audieri şi este sigur de faptul că au fost victimele unei reţele de trafic de persoane. 

În urma sesizării făcute către Interpol şi Europol, se va verifica dacă, într-adevăr, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu au fost victimele unei reţele de trafic de persoane. Alexandru Cumpănaşu se bazează pe faptul că aceste două instituţii au competenţa de a coopera cu toate statele în vederea identificării Luizei şi Alexandrei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro