Desenele lui Gheorghe Dincă. Asta a "mâzgălit" pe foaie când procurorii i-au cerut să le reproducă pe Luiza şi Alexandra / FOTO

+3 click pentru
galerie

Desenele lui Gheorghe Dincă. Asta a "mâgzâlit" pe foaie când procurorii i-au cerut să le reproducă pe Luiza şi Alexandra / FOTO © arhivă

Rechizitoriul prin care procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe Gheorghe Dincă nu conţine doar informaţii tulburătoare, ci şi două desene care au fost analizate de specialişti. "Monstrul din Caracal" a fost pus să îşi deseneze victimele, iar modul în care a făcut-o dezvăluie lucruri halucinante privind percepţia inculpatului despre celor două fete. 

Gheorghe Dincă a fost forţat să empatizeze cu victimele sale. Procurorii DIICOT l-au pus pe inculpat să îşi deseneze victimele pentru ca specialiştii să analizeze modul în care acesta le vedea pe fete şi nu numai. 

Luiza Melencu, în desenul lui Dincă

Pe Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a desenat-o cu zâmbetul pe buze, ceea ce arată că tânăra i-a transmis "monstrului din Caracal" optimism. Fiecare detaliu din desen scoate la iveală câte ceva: nasul proeminent, forma bărbiei, părul, lipsa urechilor şi sprâncele uşor aduse spre rădăcină.

"Monstrul din Caracal" a descris-o pe fată ca fiind vorbăreaţă şi în desen, tânăra apare cu capul mai mare decât trunchiul. Asta dezvăluie că în ochii lui, Luiza Melencu era o persoană matură, cerebrală şi calculată. Desenul a fost denumit simplu: "Prima".

Alexandra Măceşanu, în desenul lui Dincă

În cazul Alexandrei Melencu, Gheorghe Dincă i-a desenat pe degete inele, la ambele mâini şi sprâncene drepte. În reprezentarea inculpatului, Alexandra apare firavă şi încălţată, gata de plecare. Nici ei nu i-a desenat urechi. Potrivit informaţiilor din anchetă, în timp ce o desena, Gheorghe Dincă devenea nervos. Acest desen a fost denumit: "A doua".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro