DIICOT Craiova știa de Gheorghe Dincă! Un martor-cheie a fost chemat la audieri, înaintea dispariției Alexandrei

DIICOT Craiova știa de Gheorghe Dincă! Un martor-cheie a fost chemat la audieri, înaintea dispariției Alexandrei © arhivă

Un martor-cheie a rupt tăcerea! Potrivit celor spuse de un bărbat care vindea telefoane și care l-ar avut client și pe Gheorghe Dincă, DIICOT Craiova știa de inculpat cu mult timp înainte de dispariția Alexandrei Măceșanu. 

Înainte cu două săptămâni ca Alexandra Măceșanu să fie răpită de Gheorghe Dincă, un bărbat a fost chemat la DIICOT Craiova și întrebat de telefonul mobil al inculpatului. Mai mult, atunci i s-a arătat o planșă cu opt fotografii, dintre care una cu Dincă. Atunci, martorul le-a spus oamenilor legii că nu-și amintește de el sau că i-ar fi vândut acel telefon. 

Însă, bărbatul a precizat că, înainte de a vinde un telefon, obișnuia să introducă propria cartelă, pentru a le arăta clienților că dispozitivul funcționează fără probleme. Cel mai probabil, astfel au ajuns anchetatorii la el. 

Apoi, bărbatul a fost chemat din nou la audieri la DIICOT Craiova. I s-a arătat aceeași planșă cu fotografii și ulterior, polițiștii au mers la el, la Craiova. Oamenii legii au continuat să-l întrebe pe acesta „Cine este Gheorghe Dincă?” și dacă-și amintește că i-ar fi vândut un telefon. Martorul a răspuns din nou că nu-l cunoaște, iar procurorii, susține el, i-as spus că o să vadă totul la televizor, transmite Antena3.

Martorul a mai precizat că și-a dat seama că are telefonul interceptat încă din luna decembrie, până în februarie. Bărbatul a fost chemat, de asemenea, să dea declarații la DIICOT București.

Dosarul dispariției Luizei, dispărut?

Noi informații și noi acuzații în cazul Caracal. Tonel Pop a declarat public că oamenii legii nu au dorit să arate nicio pagină din dosarul dispariției Luizei, menționând că, în mare măsură „a dispărut”. De asemenea, avocatul familiei Luizei a spus, în cadrul aceleași intervenții, că cel mai important element din anchetă într-un asemenea caz este ultima persoană care a văzut-o pe copilă în viață.

Cu toate acestea, procurorii DIICOT nu știau de existența acestei persoane, deși a mai fost audiată de patru ori. Tonel Pop a atras atenția asupra faptului că, declarațiile acestei persoane pot avea, de altfel, pot schimba cursul anchetei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro