Gheorghe Dincă, audiat pentru o a treia victimă. Ce a spus despre adolescenta găsită decapitată în parcul din Craiova

Gheorghe Dincă, audiat pentru o a treia victimă. Ce a spus despre adolescenta găsită decapitată în parcul din Craiova © Spynews

Procurorul-șef al DIICOT, Felix Banilă, a declarat că procurorii nu exclud varianta existenței unei a treia victime ale lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. 

Potrivit Antena 3, anchetatorii i-au pus întrebări și cu privire la cazul de acum patru ani, atunci când Alexandra Goghez a fost găsită decapitată în parcul din Craiova. Gheorghe Dincă a negat legătura cu acest caz.

Vă reamintim că în urmă cu 4 ani, în parcul Romanescu din Craiova, Alexandra Goghez, o adolescentă de numai 17 ani a fost violată cu bestialitate și mai apoi ucisă fără milă. Trupul fără viață al fetei a fost găsit 3 săptămâni mai târziu, iar criminalul nu a fost nicicând identificat. 

Mama Alexandrei Goghez, încă în stare de șoc, a declarat că în momentul în care a mers la poliție să raporteze dispariția fiicei sale, un polițist i-a spus să stea liniștită că poate a plecat cu vreun băiat, însă realitatea era cu totul alta.

„Am fost imediat să declarăm dispariţia fetei la secţia 4 de Poliţie Craiova. Ne-au spus atunci să stăm liniştiţi că o caută, dar că poate e plecată cu vreun băiat. Ne-au audiat în prima zi când am declarat dispariţia şi apoi mergeam noi destul de des să întrebăm ce date mai au. În cele din urmă, după trei săptămâni, un trecător a descoperit, din întâmplare, trupul fetei în Parcul Romanescu. Nu era prea departe de locul ei de muncă. Descoperirea a fost făcută după trei săptămâni, pe 15 august, de un om care a trecut prin zona aceea, nu de polițişti, ceea ce înseamnă că ei nici acolo nu au căutat-o. Şi poliştiştii ne-au mai audiat atunci când au găsit trupul fetei”, a spus Ozana Goghez, mama fetei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro