Oasele din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă au ADN-ul Alexandrei Măceşanu cu o probabilitate de 99,93%

Oasele din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu cu o probabilitate de 99,93% © Facebook

Informaţie de ultimă oră. Oasele şi dinţii din butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu cu o probabilitate de 99,93%.

În urma analizelor genetice a probelor biologice de os, rămăşiţele găsite în butoi, aparţin Alexandrei Măceşanu cu o probabilitate de  99,93%.

„În cursul acestei zile, Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce priveşte pe victima minoră M.A.M. Din concluziile raportului de expertiză medico – legală rezultă faptul că, analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la faţa locului în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidenţierea unui profil ADN unic, aparţinând unei persoane de sex feminin”, transmite DIICOT.

În continuare este aşteptat raportul privind oasele găsite în pădure, despre care Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei Melencu. 

Tatăl Alexandrei Măceșanu, mesaj sfâșietor, la o lună de la dispariția fiicei

Tatăl Alexandrei Măceșanu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, speră în fiecare zi că fiica lui este în viață și că, într-un final, își va face apariția acasă. 

”A trecut o lună, o lună grea, care, pe noi, ne macină zi de zi. Așteptăm în fiecare zi ca, totuși, să vină, să intre pe poartă.  Credem că este în viață, vorbim cu ea în fiecare seară. Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru noi, care trăiesc cu noi aceste clipe grele. Mulțumesc și poliției, că fac ceva pentru noi și sper să facă! Să dea Dumnezeu să fie bine și să o găsească! Atât am de spus!”, a declarat Ioan Măceșanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro