Scandal în faţa palatului lui Gigi Becali, în ziua nunţii fiicei sale! Ţipete, înjurii, pumni şi picioare. FOTO

+4 click pentru
galerie

Scandal în faţa palatului lui Gigi Becali, în ziua nunţii fiicei sale! Ţipete, înjurii, pumni şi picioare © captură - arhivă

Clipe tensionate acasă la Gigi Becali, sâmbătă, chiar în ziua în care are loc petrecerea de nuntă a Teodorei! Un bărbat a venit şi a început scandalul!

Incident neaşteptat sâmbătă, 12 octombrie, la casa lui Gigi Becali. Un bărbat a venit şi, nemulţumit de ceea ce doar el ştie, a declanşat conflictul. După ce a bătut cu pumnii în poartă, angajatul de la Securitate a încuiat rapid şi s-a asigurat că individul nu va intra în casă, potrivit RTV.

Dar nu s-a potolit! În faţa palatului latifundiarului, individul pus pe scandal a aruncat cu o geantă şi a atacat atât cu pumnii, cât şi cu picioarele în autoturismele care trec pe stradă. A ţipat în faţa casei, a adus înjurii şi părea că nu vrea să se oprească! 

Lângă el a fost observată şi o tânără care ar avea probleme psihice.

Până în acest moment nu se ştie ce l-a deranjat pe bărbat, ce problemă are cu Gigi Becali sau ce legătură are cu familia latifundiarului. 

La faţa locului au venit şi trei echipaje de poliţie şi jandarmi, după ce scandalagiul a încercat să intre cu forţa în casa lui Gigi Becali. Mai mult, înainte de acest moment, Victor Becali a vrut să liniştească apele, dar individul recalcitrant a continuat să lovească în jurul său. 

După câteva minute, la palatul lui Gigi Becali a ajuns şi un echipaj de ambulanţă. Scandalagiul şi tânăra care îl însoţea au fost luaţi şi duşi la spital. Ulterior, individul va fi dus la secţia de poliţie pentru a da cu subsemnatul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro