Un nou atac asupra americanilor, noaptea trecută. Rachete Katiuşa, trimise în apropierea ambasadei SUA / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Un nou atac asupra americanilor, noaptea trecută. Rachete Katiuşa, trimise în apropierea ambasadei SUA © Twitter

Americanii au fost ţinta unui nou atac, în noaptea de miercuri spre joi, în Irak. Totul s-a întâmplat în Zona Verde din Bagdad, acolo unde se află sediile ambasadelor şi clădirile guvernamentale.

Două rachete au fost trimise, în urmă cu câteva ore, în Zona Verde din Bagdad, iar una dintre ele a căzut la aproximativ 100 de metri de sediul ambasadei Statelor Unite ale Americii, potrivit Reuters.

Armata irakiană a precizat că nicio persoană nu a fost rănită în urma atacului. “Două rachete Katiuşa au căzut în interiorul Zonei Verzi, fără a provoca victime”, a anunţat Armata, scrie Reuters.

Astfel, Zona Verde din Bagdad a fost luată cu asalt, noaptea trecută, atunci când două explozii urmate de sunetul sirenelor s-au auzit. Atacul a avut loc la ora locală 23.45 şi nu a provocat nicio pagubă materială.

Acesta este cel de-al doilea atac asupra americanilor, după ce Iranul a precizat că se va răzbuna, după ce Donald Trump a ordonat uciderea comandatului iranian Qasem Soleimani.

În noaptea de marţi spre miercuri, două baze militare americane din Irak au fost luate cu asalt de mai multe rachete balistice. Iranul a precizat că 80 de persoane au murit, în timp ce Donald Trump, preşedintele Americii, a răspuns că niciun soldat din armata sa nu şi-a pierdut viaţa.

Americanii, ţinta iranienilor

Carmen Harra, celebra prezicătoare, a anunţat că acesta este doar începutul atacurilor iranienilor asupra americanilor.

"Iranul se va răzbuna şi se va răzbuna foarte urât în următoarele luni prin tot felul de atacuri, (...) însă asta nu are  nimic cu Europa, nu are nimic cu România. Toate atacurile vor viza numai America. (...) Partea proastă este că avioanele vor încerca să atace diferite puncte centrale ale Americii, oraşe importante şi nu se vor opri decât undeva peste vreo 4 până la 7 luni. (...) România este ferită de primejdii de genul ăsta", a povestit Carmen Harra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro