Victimele carnagiului din Ialomița, filmate cu câteva minute înainte de tragedie! VIDEO 

Victimele carnagiului din Ialomița, filmate cu câteva minute înainte de tragedie! VIDEO © captura video

O cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul în care victimele tragicului accident din Ialomița s-au urcat în microbuzul care l-a condus la moarte. 

Pe imagini se poate vedea cum două dintre victime se urcă în microbuz. În autoturism au urcat mai multe femei, toate angajate ale unui supermarket din București, care făceau naveta dimineața pentru a ajunge la locul de muncă. În total, zece oameni și-au pierdut viața, între care opt femei din microbuz și șoferul acestuia, dar și șoferul TIR-ului, în impactul nimicitor.

Filmate cu doar câteva minute de impact

Pentru motive încă necunoscute, șoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de microbuz, care ar fi circulat regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât ambele autoturisme au ajuns pe câmp. După doar câteva minute după ce s-au urcat în microbuz, opt dintre femeile din microbuz și-au pierdut viața în accidentul produs de șoferul de TIR, scrie observator.tv.

Vă reamintim că accidentul din această dimineață din județul Ialomița poate fi catalogat drept unul dintre cele mai grave petrecute în țara noastră în ultimii ani. Accidentul s-ar fi produs din vina șoferului de TIR, care a intrat pe contrasens și s-a izbit puternic de microbuzul care ar fi circulat regulamentar. A fost activat Planul Roșu de Intervenție și în total 17 oameni au fost implicați în accident. Patru dintre victime se luptă acum pentru viața lor, la spitalele Floreasca și Bagdasar Arseni din Capitală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro