Cele mai tari 3 poziții sexuale, pentru grăsuțe. Te ajută să uiți de complexe și să te simți minunat

Sex © hepta.ro

Deși multe femei plinuțe au diverse complexe, specialiții sunt de părere că ar trebui să se bucure de senzații intime intense și să experimenteze cele mai tari poziții sexuale, pentru grăsuțe. 

Dacă ai câteva kilograme în plus și ai mereu complexe legate de corpul tău, dar mai ales atunci când faci sex, este timpul să te oprești și să gândești lucrurile altfel. Iată care sunt cele mai potrivite 3 poziții sexule pentru tine. 

Pe la spate. Această poziție este asemănătoare cu doggy-style, dar implică faptul că atât bărbatu, cât și femeia, îngenunchează complet. Femeia se așază cu spatele la bărbat și mișcările pot fi coordonate de ambii parteneri. 

Îmbrățișați. Poziția aceasta este ideală pentru femeile grăsuțe, căci ascunde anumite imperfecțiuni ale corpului lor. Unde mai pui că ambii parteneri se pot bucura de un orgasm intens și de plăceri nebănuite. 

Misionarul. Deși este considerată a fi cea mai banală poziție sexuală, o poți face mai interesantă plasând o pernă sub fund. Acest lucru va duce la o „priveliște” pe cinste pentru partenerul tău, dar și la un orgasm de neuitat. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro