Andrei Gheorghe, prin ochii celorlalţi! Cum era văzut jurnalistul: "Un om care a trăit la o altă viteză"

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani © Arhivă

Moartea fulgerătoare a jurnalistului Andrei Gheorghe i-a întristat pe toţi. Oamenii apropiaţi, dar şi admiratorii au scris pe social media scurte frânturi din experienţele lor alături de jurnalist, despre el, dar şi despre cum era privit de ceilalţi. 

Citeşte şi Femeile din viața lui Andrei Gheorghe. Jurnalistul a fost căsătorit de două ori

Moartea fulgerătoare a jurnalistului Andrei Gheorghe i-a întristat pe toţi. Oamenii apropiaţi, dar şi admiratorii au scris pe social media scurte frânturi din experienţele lor alături de jurnalist, despre el, dar şi despre cum era privit de ceilalţi. 

Andrei Gheorghe a murit. Dispariţia jurnalistului de pe scena televiziunii şi radioului românesc i-a lăsat muţi pe mulţi dintre admiratori şi apropiaţi. Nu doar că lacrimi grele curg pe obrajii lor, dar amărăciunea din suflet i-a făcut pe aceştia să povestească cum era, de fapt, în viaţa de zi cu zi, jurnalistul Andrei Gheorghe

Citeşte şi VIDEO / Ce se întâmplă acum în fața casei în care Andrei Gheorghe a fost găsit mort

Multe povestioare, dar şi experienţe personale au apărut pe paginile de social media. Mulţi oameni au scris situaţii sau caracterizări proprii ale jurnalistului, pentru a-l cunoaşte mai bine prin ochii celorlalţi. 

"Era încălțat cu niște ghete “de oraș”, din piele fină, cu talpă lucioasă, deloc potrivite pentru o plimbare prin zăpadă, darămite pe lacul înghețat. Era întotdeauna bine îmbrăcat, hainele cădeau firesc pe trupul subțire, cumva imaterial...La el am mâncat prima oară pelmeni și șalău în șubă. Era rus cu toate ale rușilor. După un prânz copios la gura șemineului, udat de votcă în pahare mici, brumate, scoase pe rând din congelator, ne-am dus să ne plimbăm pe Snagovul înghețat...noi, ăștialalți, cu încălțări groase, de iarnă, el cu ghetele lui de malagambist...făcea giumbușlucuri, luneca pe gheață, cădea și se ridica râzând...lumea ne aparținea, cel puțin lumea acelei după amieze geroase cu soare roșu ce cobora prea iute în noapte. I-am admirat, odată, la încheietura mâinii, un ceas dreptunghiular, îngust...l-a scos în grabă și mi l-a întins...ți-l dau ție! N-a fost chip să-l refuz! Așa era Andrei Gheorghe, generos, ascuțit ca un brici, inteligent, spumos, plictisit, morocănos, inventiv, efervescent, năbădăios, vesel și trist fără motiv aparent. Un om care a trăit la o altă viteză, că-i plăcea viteza! Un om liber! Și un prieten", este una dintre poveştile apărute pe social media. 

"Ai fost un suflet bun şi mare pe pământ care a avut puterea să lupte din greu cu viaţa asta cruntă! Un exemplu pentru noi toţi! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine să veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată şi mereu vei fi în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!", este un alt mesaj.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro