Avem detalii EXCLUSIVE despre suferința artiștilor care au ars în clubul Colectiv! Informații de ULTIMĂ ORĂ

În clubul Colectiv, în acea noapte în care focul a răpit atâtea vieți, s-au aflat zeci de artiști. Toți, prieteni buni cu membrii trupei Goodbye to Gravity, mulți dintre ei rockeri mult mai cunoscuți în străinătate decât în România. Iar dintre ei, mulți, prea mulți chiar, se resimt acum în urma incendiului.

Nume precum Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, doi dintre artiștii care au urcat pe scena clubului Colectiv în noaptea în care au murit atâția nevinovați și care, acum, au urcat la Ceruri sunt extrem de cunoscute. La fel și cel al lui Adrian Rugină, toboșarul de la Bucium sau Costi Ignat, membrul trupei Monarchy Band. Dar, ceea ce nu se știe este că, alături de trupa Goodbye to Gravity se aflau alți zeci de artiști, crema rock-ului românesc modern. Trupe precum Vița de Vie – care trebuiau să și cânte o piesă -, Days of Confusion, Monarchy Band, ”Up to eleven”, au avut și ele de suferit. Iar asta doar pentru că doreau să fie alături de amicii lor, de prietenii cu care s-au întâlnit de zeci, sute de ori, la tot felul de festivaluri rock...
Adrian Despot, solistul de la Vița de Vie, în ciuda faptului că a anunțat că se simte bine, nu este într-o stare prea bună. Are arsuri pe frunte, pe obraz, dar, psihic este într-o stare și mai proastă. Și asta doar pentru că, alături de alți artiști care au reușit să iasă în viață din acel club blestemat, a luptat, cot la cot cu salvatorii, pentru a îndepărta demonul morții de cei care nu apucaseră să fugă pe picioarele lor de acolo.
Și alți artiști sunt în aceeași situație, chiar dacă nu au petrecut prea mult timp la spital, preferând să nu ocupe paturile și să se trateze acasă. Cezar Popescu, chitaristul de la Days of Confusion, este și el ars, iar medicii au vrut să îl interneze, mâinile lui necesitând îngrijiri medicale. A refuzat și a preferat să se trateze acasă, mergând doar să își schimbe pansamentele la clinică.
Alex Pascu, basistul trupei „Goodbye to Gravity”, este unul dintre cei trei supravieţuitori ai trupei. Doar că stare lui Alex este una foarte gravă. Internat la Spitalul Floreasca, aristul este, în continuare, la limita dintre viață și moarte. De când a fost adus la Floreasca, Alex a fost imediat sedat cu morfină pentru a nu simţi durerile atroce și este în continuare inconştient. Ieri, Alex a fost supus, din nou, unor intervenții medicale. „Acum a ieşit din operaţie. Aştept veşti de la medici. Cu el nu se poate vorbi. Mă rog la Dumnezeu, în fiecare secundă, în fiecare minut să-mi salveze băiatul. Medicii nu mi-au spus dacă se impune transferul lui la o clinică din străinătate. Ei sunt singurii care decid acest lucru”, a explicat Ana Pascu pentru Spynews.ro.
Nici Andrei Găluț, solistul celor de la Goodbye to Gravity nu este într-o stare mai bună, situația lui fiind, în continuare, critică, medicii fiind rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire, motiv pentru care prietenii și rudele lui se roagă, fără încetare, la căpătâiul său.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro