Chef Florin Dumitrescu, despre incendiul de la „Colectiv”: „Îmi vine să mă abțin, dar pe asta nu pot să o mai țin”

Florin Dumitrescu foto: Facebook

Solistul trupei Vița se Vie se află printre victimele de la clubul „Colectiv”, unde 30 de persoane și-au pierdut viața, iar 35 se află în continuare în stare critică și 90 în stare gravă.

Din fericire, Adi Despot a scăpat doar cu câteva răni, însă a reușit să mai salveze o viață.
Artistul și-a îngrijorat toți prietenii care au aflat că s-a aflat printre spectatori, dar i-a asigurat pe toți pe pagina sa de socializare că este bine și că se reface. Virgil Ianțu și mai multe vedete aplaudă gestul nobil făcut de către Adi Despot în drumul său spre ieșire.

Sfâșietor! Povestea uneia dintre victime, spusă chiar de fosta lui soție: ”A murit ucis de acea conjuraţie a imbecililor care nu vor lăsa nimic în urma lor”
Și chef Florin Dumitrescu a ținut să își arate aprecierea față de Adi Despot și i-a transmis acestuia un mesaj pe o rețea de socializare:

„Adi Despot, respect Adi Despot. 
Vreau să tac și îmi este foarte greu. Îmi vine să fac multe, dar mă abțin. Dar pe asta nu pot să o mai țin.
Adi Despot, te respect! Ești mare. La fel sunt și toti cei care s-au întors în flăcări să salveze. Dar tu ești supraviețuitor și sunt fericit că trăiești. Nu vreau să mă gândesc deloc prin ce ai trecut, doar la tot ce ai putea să faci în viitor, pentru că tu știi. Ai trăit momentul ăla din pacate.
Despre tot restul mă abțin pentru că nu am nici un drept să vorbesc despre asta, nu am fost acolo.
Condoleanțe”, a scris acesta pe Facebook.

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 30 de persoane au murit și alte 140 se luptă să supraviețuiască.
V.M

Citește și:
DEZBATERE. CINE e DE VINĂ pentru tragedia din clubul „Colectiv”? Ce pedeapsă merită VINOVAŢII?

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro