VIDEO/ Delia a făcut declarații sfâșietoare în legătură cu accidentul din clubul Colectiv: „E groaznic, puteam să fiu și eu acolo”!

Delia Captură TV

Printre norocoșii care pot spune că s-au născut a doua oară se află și Delia, jurata de la X Factor. Aceasta a fost prezentă în platoul Teledonului desfășurat de Antena 1 și a vorbit derpre norocul pe care l-a avut vineri.

Artista s-a reîntâlnit cu Alex Plîngu, concurentul de la X Factor care a supraviețuit vineri tragediei clubul „Colectiv” doar cu o sperietură foarte mare și cu niște răni care vor fi tratate în următoarea perioadă.

Delia este conștientă de faptul că ar fi putut să fie printre victime dacă nu ar fi avut concert în altă locație și s-a declarat emoționată de toată situația și de faptul că persoane pe care le cunoștea nu s-au numărat printre norocoșii care au reușit să iasă la timp din club.

„Cunoşteam mai mulţi oameni de acolo. Din nefericire nu au supravieţuit toţi, e groaznic. Dacă nu aş fi avut concert e posibil să fi fost şi eu acolo” a mărturisit Delia, duminică, la Teledonul „Români Împreună".

V.M

Citește și:


Mesajul disperat al unuia dintre medicii salvatori: „Ne ia dracu pe toți”

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

IML a identificat toate cadavrele! Lista completă cu cei care şi-au pierdut viaţa după tragedia de la club Colectiv

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro