VIDEO / Florin Salam nu își revine! Vezi cum a reacționat artistul la drama petrecută în București

Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, este extrem de afectat de evenimentele de vineri noaptea și de drama care a avut loc în urma cumplitului incendiu din clubul Colectiv.

Plecat în Italia, la Brescia, Florin Salam era, în momentul tragediei, în studio și înregistra de zor melodii. A primit un telefon, la care, contrar obiceiului său, a răspuns. ”Mi-a spus cineva ce se întâmplă în București. Am fost șocat. Am plecat de la studio, la hotel, nu mai puteam înregistra. Șoicul celor aflate nu mă lăsa să mai cânt”, ne-a spus, în exclusivitate, Florin Salam. Odată ajuns la hotel, plângând impresionat de drama celor uciși de flăcările din clubul Colectiv, Florin Salam a început să cânte, din nou. Dar nu o melodie de petrecere, ci o rugăciune dedicată victimelor din Colectiv, prezentată în exclusivitate de Spynews.ro. 
”Nu contează de ce erau acolo și ce făceau. Toți erau în club ca să se distreze. Iar în acele momente nimeni nu s-a gândit că ceea ce trebuia să fie o seară de relaxare se va transforma într-o seară cumplită. Nu am cuvinte să îmi exprim regretul pentru acesi sărmani arși și intoxicați”, ne-a mai spus Salam.
Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 32 de persoane decedate şi sute de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 32 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru, în timp ce solistul Andrei Găluț este în stare critică, la fel ca și basistul Alex Pascu.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro