În casa "Mireasă pentru fiul meu" se declara amorezat de Ana Maria , dar după ce a sărit gardul a "aterizat" în braţele altei femei Cu ea îşi petrece nopţile Alin

Alin, de la "Mireasă pentru fiul meu" - foto: Captura Antena 1

Alin, concurent în sezonul 5 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", a uitat-o pe Ana Maria? La câteva zile după ce a sărit gardul casei MPFM, tânărul şi-a dat întâlnire cu susţinătorii în parc, acţiune ce se realizează abia la finalul sezonului reality show-ului matrimonial, şi s-a fotografiat în ipostaze apropiate cu o tinerică simpatică foc.

Noul sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" este în plină desfăşurare, intrigile şi conflictele sunt la ordinea zilei, iar relaţiile amoroase proaspăt legate, puse la grea încercare. Alin, unul dintre concurenţii înscrişi în competiţie cu scopul de a-şi întâlni jumătate, a părăsit casa mai repede decât s-ar fi aşteptat. Zilele trecute, a sărit gardul casei MPFM, împreună cu Robert, şi s-a dus acasă. "Celebritatea" dobândită în cele câteva săptămâni petrecute în casa "Mireasă pentru fiul meu" l-a determinat să facă un gest neobişnuit. Prin intermediul reţelelor de socializare, Alin le-a dat întâlnire susţinătorilor săi într-un parc din Bucureşti. A avut parte însă de o surpriză. În timp ce pe forumuri a ajuns subiect de glume, la întâlnire a venit o singură susţinătoare, cu care s-a grăbit să se fotografieze.

Se declara îndrăgostt de Ana Maria

"Am cunoscut-o pe Ana Maria în prima seară şi am ştiut că ea este aleasa mea. Am format un cuplu cu ea şi mergea totul bine, dar până când, în direct,ea a afirmat nişte lucruri care, pur şi simplu, m-au dărâmat, Am încercat să vorbim amândoi, dar s-a schimbat totul de atunci şi de aceea am sărit garduş. Sper ca afară să ne revedem şi să continuăm. Dacă şine la mine, o să vină după mine", scria Alin pe Facebook, cu doar câteva ore înainte să se întâlnească în parc cu una dintre susţinătoarele lui.

Vezi aici imaginile cu Alin şi Robert sărind gardul MPFM 

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Radu de la "Mireasă pentru fiul meu", topit după viitoare lui soţie! Şi-a tatuat numele ei

Cristi şi Andrada de la "Mireasă pentru fiul meu" au vrut să dea bine în fotografie, dar un alt detaliu a atras atenţia! Despre ce este vorba

VIDEO / I-a suflat iubitul! După despărţirea de Robert, Cassandra s-a cuplat cu alt concurent de la "Mireasă pentru fiul meu"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro