Reacţia Oanei Zăvoranu după tragedia din "Clubul Morţii": "Întrerup puţin demersurile profesionale şi personale..."

Tragedia ce a avut loc seara trecută într-un club din Bucureşti nu le-a lăsat fără reacţie pe vedetele din ţara noastră. Cântăreţi, actori, oameni publici şi-au exprimat rând pe rând regretul.

Oana Zăvoranu a scris şi ea câteva gânduri pe pagina sa. "Întrerup puţin demersurile politice, profesionale şi personale, pentru a transmite condoleanţe familiilor îndoliate, ale căror copii, rude sau prieteni s-au aflat în clubul unde atâtea vieţi de tineri au fost curmate. E tare trist când din neglijenţă sau 'intâmplare neîntâmplătoare', cum cred eu, vieţile unor oameni se sting atât de crud şi subit...
Poate cei raniti, care acum sunt în spitale şi se zbat între viaţă şi moarte, vor avea puterea de a supravieţui... să lupte pentru vieţile lor...E important să VREI SA TRAIESTI!!! Dedesubturile unor astfel de 'incidente' sunt multe...Uneori se vor afla, alteori, niciodată.... Grav şi trist este că cei din clubul respectiv şi-au găsit atât de macabru sfârşitul. Să le fie odihnite sufletele în pace, iar familiile, cât şi cei care i-au iubit să aibă puterea de a rezista durerii şi suferintei... Sunt alături cu sufletul de acest eveniment infiorător care zguduie Romania, si nu numai, in aceste clipe... Halloween-ul nu este mereu când îl ştim noi...",
a scris Oana Zăvoranu pe pagina unui site de socializare.

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 27 de persoane decedate şi alte 146 de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală. Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Printre cele 27 de persoane decedate se află şi doi dintre membrii trupei, şi anume chitaristul Vlad Ţelea şi chitaristul Mihai Alexandru.
E.V.

Citeşte şi

Eroul de la clubul „Colectiv”. A ieșit printre primii, dar s-a întors să salveze și alte vieți și a murit!

Gigi Becali, reacție șocantă la tragedia din clubul „Colectiv”: „E semn de la Dumnezeu, să învățăm din asta”!

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

O vedetă din România era în clubul Colectiv când a izbucnit incendiul: "Ambulanţele erau aici, noi eram înăuntru..."

Regele Mihai, îngenunchiat de durere! Ce mesaj emoţionant a trimis rudelor tragediei din clubul Colectiv

Clipe de groză pentru Ana Pascu, şefa Federaţiei Române de Scrimă. Au venit cu toţii să-i fie alături, în bătălia pentru viaţă, dusă de băiatul ei!

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

VIDEO / Echipa de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi după tragedia din clubul Colectiv! Ce gest impresionant au făcut concurenţii!

Hocheiştii de la Sportul fac un gest de suflet pentru răniţii în incendiul produs la clubul Colectiv!

FOTO / POVESTEA CUTREMURĂTOARE a jurnalistei Teodorei Maftei, una dintre victimile tragediei din Colectiv! A suferit trei operaţii pe creier!

VIDEO EMOŢIONANT! Se zbate între viaţă şi moarte! Vocalul trupei ce cânta în Clubul Colectiv a câştigat unul dintre cele mai cunoscute concursuri muzicale


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro