EXCLUSIV / Bianca, bomba sexy care a avut o relație cu Dani Mocanu, atac dur la adresa manelistului: „Se milogește de mine”

+6 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Bianca, bomba sexy care a avut o relație cu Dani Mocanu, atac dur la adresa manelistului: „Se milogește de mine” © Instagram

Bianca, bomba sexy care susține că a avut o relație cu Dani Mocanu iese la atac! Contactați de blondină, reporterii www.spynews.ro au pus mâna pe informații exclusiveî n scandalul care a ridicat în aer lumea maneliștilor. 

www.spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile blondinei care susține că a avut o relație cu Dani Mocanu. Bianca vrea să facă lumină în scandalul care i-a pus imaginea în pericol și este dispusă să aducă orice probă pentru a demonstra că adevărul este cel spus de ea. 

„Sunt multe chestii de scris. Am și înregistrări, conversații. Am fost în platou (la Agenția VIP, n.r.) și a trimis 3 persoane, eu am venit singură. Nici nu a răspuns la 2 întrebări: de ce mi-a dat o palmă și de ce a vrut să mă trimită...fix întrebările cheie! 

De ce a încercat să facă anunțuri false și să pună poze cu mine dezbrăcată, care sunt trucate, iar eu am înregistrarea în care se vede că e vocea lui și zice că pozele sunt trucate la maxim. Se și milogește de mine că m-a iubit și mă iubește în continuare. Eu am zis adevărul, măcar. Ăia au pus poze trucate cu mine, trebuie să-mi schimb telefonul în maxim o lună, din vina lui, că îmi sună telefonul non stop. Lena și aia brunetă nici măcar nu știu ce au căutat acolo (la „Agenția VIP, n.r.).

O să prezint și înregistrări și poze și tot. O pune pe Lena să mă denigreze în ultimul hal, oricum se vede că minte de rupe. El a zis că vrea să vină în platoul la Cristi Brancu și nu s-a mai prezentat nicăieri” a povestit Bianca, în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro