FOTO / Veste bombă pentru fanii "Insula Iubirii", după ce un alt fost concurent s-a cuplat. Cum arată tânăra care i-a furat inima

+4 click pentru
galerie

FOTO / Veste bombă pentru fanii "Insula Iubirii", după ce un alt fost concurent s-a cuplat. Cum arată tânăra care i-a furat inima © Instagram.com

Veste mare pentru toți fanii „Insula Iubirii”. Fostul concurent Bogdan Oancea, considerat  fi cel mai controversat personaj care a ajuns vreodată în Thailanda și-a făcut o nouă iubită!

Bogdan Oancea, cel mai excentric concurent de la „Insula Iubirii” pare că s-a așezat la casa lui! Fostul concurent, care a venit în Thailanda alături de Gia, femeia cu care avea o relație de 10 ani s-a cuplat cu o blondină și a făcut totul public. 

Pe contul lui de Instagram, Bogdan Oancea a început să se afișeze tot mai des cu noua cucerire, iar fanii acestuia s-au bucurat să vadă că și-a refăcut viața. Din câte se pare, Bogdan Oancea are o afinitate pentru blonde, căci dacă ne aducem aminte de Gia, și ea avea aceeași culoare a părului, precum noua iubită a lui Bogdan. 

Și cei doi îndrăgostiți sunt cei mai fericiți, căci nu degeaba își lasă unul altuia numeroase comentarii pe Instagram, care mai de care mai siropoase, cu inimioare și alte emoticoane de tip „dulcegării”. 

Bogdan și Gia s-au despărțit după „Insula Iubirii” 

Controversatul cuplu Bogdan și Gia a ajuns în Thailanda în sezonul 5 al „Insulei Iubirii”, iar fostul concurent a șocat pe toată lumea prin comportamentul său. Extrem de excentric și dezinhibat, Bogdan Oancea nu s-a dat în lături de la nimic atunci când venea vorba de fantezii sexuale, dar și de tot felul de provocări lansate de focoasele ispite de la Purimuntra. După ce atât Bogdan, cât și Gia s-au redescoperit pe ei înșiși și au considerat că relația lor nu mai poate continua. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro