Cum se menţine Andreea Raicu la 42 de ani! "Am momente când comand cartofi prăjiţi”

+3 click pentru
galerie

Cum se menţine Andreea Raicu la 42 de ani! „ Am momente când comand cartofi prăjiţi” © Instagram

Andreea Raicu are 42 ani, însă vârsta este doar o cifră, vedeta având o siluetă de invidiat. Oare care este secretul fostei prezentatoare tv?

Andreea Raicu se bucura de o perioadă frumoasă a vieţii ei. Cu toate că acum este fericită, în trecut, viaţa i-a jucat feste vedetei. Bruneta a vorbit pentru okmagazine.ro despre depresia prin care a trecut, dar şi despre cum a reuşit să treacă peste asta.

Cu toţii ştim cât de bine arată fosta prezentatoarea tv. Deşi are 42 de ani, corpul ei este ca tras prin inel. Nu este adepta unui stil de viaţă anume sau a sportului, însă ştie să aibă un echilibru, mai ales din punct de vedere alimentar.

Cu toate că uneori se mai scapă la diferite delicii culinare, Andreea ştie când să spună stop. „Echilibru în toate! Evident că am grijă de mine şi sunt atentă la ce mănânc şi ce produse îmi pun pe faţă, dar nu mă mai obsedează asta. Am şi momente când comand cartofi prăjiţi cu colegele la birou sau când gust dintr-o felie de cozonac. Dar am grijă să nu exagerez niciodată”, susţine vedeta pentru sursa citată.

Este una dintre femeile realiste din lumea mondenă şi este conştientă de faptul că, o dată cu înaintarea în vârstă, kilogramele în plus şi ridurile îşi vor face apariţia.

„Evident că am luat câteva kilograme în plus, că mi-au apărut riduri, iar pielea nu mai e la fel de fermă pe alocuri. Dar e cât se poate de normal: timpul trece şi fiecare rid ar trebui să-ţi arate că ai evoluat, că te-ai schimbat. Şi asta ne dorim toţi până la urmă.”, a continuat Andreea.

A plecat în India şi s-a întors alt om

După ce a fost în depresie şi a reuşit să scape, cu ajutorul specialiştilor în domeniu, Andreea a hotărât că este cazul să plece departe de ţară, pentru a-şi găsi liniştea.

Zis şi făcut! Bruneta a fost plecată în India şi s-a întors schimbată complet. „Am avut curajul să mă arunc în gol, pentru că asta am simţit că am făcut cu plecarea mea singură în India, un loc despre care nu ştiam prea multe lucruri.”, declară ea.

Ţară nouă, experienţe noi! Pentru prima oară în viaţa ei, fosta prezentatoare tv a reuşit să-şi deschidă sufletul şi să se elibereze. „Mi-am dat voie să-mi cunosc demonii, să-i privesc în ochi. M-am eliberat de tot ceea ce căram în suflet şi mi-am permis să mă deschid pentru prima oară în viaţa mea. E una dintre cele mai importante experienţe, cea care m-a schimbat cel mai mult şi m-a repus pe picioare.”, a completat Andreea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro