După ce a ajuns la 104 kg, Oana Radu a slăbit din nou. Cum arată acum și ce dietă a urmat

+3 click pentru
galerie

După ce a ajuns la 104 kg, Oana Radu a slăbit din nou. Cum arată cum și cum a reușit © Instagram

Oana Radu traversează cea mai grea perioadă din viața ei, așa cum chiar ea a recunoscut. Totuși, chiar și în aceste condiții, cântăreața a găsit puterea de a renaște din propria cenușă și de a-și împinge viața spre o nouă direcție.

Într-un video extrem de sincer și de transparent, Oana Radu a vorbit, pe larg, despre momentul când a decis să își schimbe radical viața. După ce a constatat că a ajuns să cântărească 104 de kilograme, artista a hotărât că trebuie să facă ceva cu viața ei.

De ce s-a îngrășat Oana Radu

Oana Radu a mărturisit că, de ani de zile, se luptă cu anxietatea, o condiție care a împiedicat-o să se bucure de viață. Nimic nu o mai bucura, nimic în afară de... mâncare.

Cu ochii în pământ și rușinată să își recunoască greșelile, Oana Radu a mărturisit că s-a neglijat și că acest lucru a costat-o scump profesional. Nu a mai apărut la TV, nu a mai cântat și nimic n-a bucurat-o.

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă. Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (...) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a explicat Oana Radu.

Acum, la finalul dietei, Oana Radu a reușit să ajungă la 74 de kilograme, cu ajutorul unei diete pe care chiar ea a inventat-o.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro