VIDEO / Marcel Toader, la detectorul de minciuni!?! "Astea sunt întrebări de pus la testul poligraf"

+4 click pentru
galerie

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. © Sursa foto: Facebook

Testul cu detectorul de minciuni pare să fie noua provocare în viața lui Marcel Toader, după divorțul de Maria Constantin care urmează să se pronunțe în cursul zilei de miercuri, 13 septembrie. Și asta după ce el a negat în repetate rânduri anumite informații care au fost făcute publice de Anda Ghiță și Mara Bănică.

Răspunsurile la întrebările: "Ai trimis poze deocheate vreunei femei în timpul mariajului cu Maria Constantin?", "Ai încercat să te culci cu două femei pe care le-ai văzut la o petrecere unde erai cu soția ta?" sau "Ai flirtat cu diferite femei pe o rețea de socializare?" ar putea fi aflate de la Marcel Toader dacă ar face un test poligraf.

Ei bine, starea lui de sănătate nu îi permite să meargă la detectorul de minciuni. Mai exact faptul că omul de afaceri are montat un stent. Intervenția s-a petrecut în urmă cu cinci ani, când a suferit un infarct.

"Dacă a trimis poza aia, să fie pusă întrebarea la testul poligraf", Anda Ghiţă.

"Că voia să le combine pe fetele alea, inculsiv pe mama soacră; medicamentele intime de anexită, poza intimă trimisă fetei în Cipru. Întrebări de pus la poligraf. (...). E adevărat că nu te poţi duce la poligraf cu stent?", a întrebat Dan Capatos.

"Da, am avut noi caz la «Acces Direct», dar nu s-a putut", a spus Mara Bănică.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro