VIDEO / Marcel Toader, PRIMA APARIŢIE la TV după ce nu a divorţat azi de Maria Constantin! Ce vrea să ceară în instanţă

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader nu s-a prezentat azi la notariat, pentru că vrea ca instanţa să decidă cine a comis adulterul. © Sursa foto: captură Antena 1

După ce în această dimineaţă nu s-a prezentat la biroul notarial aşa cum a făcut Maria Constantin, Marcel Toader a mărturisit ce vrea să audă în instanţă, unde are de gând să mute divorţul.

Marcel Toader nu s-a prezentat azi la notariat, pentru că vrea ca instanţa să decidă cine a comis adulterul. Afaceristul a lăsat de înţeles că vrea scris negru pe alb, cum se spune în popor, cine se face vinovat dintre el şi Maria Constantin pentru această despărţire răsunătoare în lumea mondenă de la noi.

"Nici nu am dormit! După fiecare emisiune, fac o retrospectivă la tot ce s-a întâmplat. (...). Aseară, m-am dus acasă, mi-am făcut un duş şi am reflectat la tot ce s-a întâmplat. Şi atunci mi-am dat seama pe care eu le numesc aserviţi, care au spus multe, dar nu au susţinut adevărul – sunt avocaţii adulterului. M-am decis în mintea mea că adevărul suprem (...) îl deţine o instanţă de judecată. (...). De ce nu vine să spună adevărul în favoarea ei? (....). Nu aveam de ce! Instanţa trebuie să decidă. Eu o să cer instanţei să se analizeze cine a comis adulterul. (...). Nu avem nimic de împărţit. Instanţa să decidă din culpa cui ne despărţim.", a declarat Marcel Toader la "Acees Direct".

"Maria mi-a spus că nu te-a înşelat niciodată, că te-a iubit foarte mult, dar că tu ai ieşit pe posturi şi ai făcut-o de comandă. (...). Eu cu Maria am stat o lună şi jumătate, Maria e o fată foarte bună, să ştii că te-a iubit. (...). Dar să ştii că era un nume, cânta frumos, că dacă nu era aşa, tu nu aveai ce să ridici.", a spus Saveta Bogdan.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Astăzi, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro