Mihai Stoica, printre invitații de marcă de la nunta Teodorei Becali. A sosit în urmă cu puțin timp la biserică / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Mihai Stoica, printre invitații de marcă de la nunta Teodorei Becali. A sosit în urmă cu puțin timp la biserică / VIDEO © Spynews.ro

Gigi Becali o mărită, astăzi, pe fata sa cea mare, iar la eveniment sunt așteptate nume grele din sportul românesc, dar și din showbiz. Rude, prieteni, dar și vedete, cu toții au venit pentru a le fi alături mirilor într-o zi atât de specială pentru ei.

Mihai Stoica, invitat de marcă

Printre numele grele care sunt invitate la nunta Teodorei Becali face parte și Mihai Stoica. Fostul director sportiv de la FCSB nu a putut sta departe de familia lui Becali în cea mai importantă zi din viața prietenului său. Mihai Stoica a sosit în urmă cu puțin timp la Biserica Sfântul Spiridon, acolo unde are loc ceremonia religioasă. Mihai Stoica a sosit îmbrăcat la patru ace și nu a vrut să stea de vorbă cu presa. Întrebat ce le urează mirilor, Mihai Stoica a fost tăcut, grăbindu-se să intre în biserică.

Gigi Becali, neînțelegeri cu Mihai Stoica

În ultimul timp, Gigi Becali și Mihai Stoica au avut câteva neînțelegeri, iar MM a ales chiar să plece de la FCSB pentru o perioadă. Chiar dacă între cei doi nu a fost doar lapte și miere, dragostea pe care și-o poartă este mai mare, iar Mihai Stoica a venit să-i fie alături lui Gigi Becali într-o zi atât de emoționantă pentru el.

"Marile povești ale lui Burcă și Cestor. Nu îi văd la Steaua. Am văzut comentariile, dar eu așa cred. Mă enervau comentariile lui Gigi și i-am spus că a început să mă facă de râs la televizor. 'Dacă îți spuneam numai ție, nu simțeai', mi-a spus. I-am zis: 'dar zici că ești prietenul meu, cum să faci asta?' Mi-a răspuns: ”eram nervos”. De foarte multe ori ieșeam șifonat din discuțiile astea", a spus "Mihai Stoica, în urmă cu câteva zile, potrivit DigiSport.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro