PAPARAZZI / Buna creștere se cunoaște de departe! Teodora Becali, o fiică exemplu! Ce gest de respect a făcut tânăra pentru mama sa, în văzul lumii! Așa îl face mândru pe „Războinicul Luminii”

+5 click pentru
galerie

Gigi Becali are toate motivele să fie mândru! Educația oferită fiicelor sale se cunoaște de departe, acestea bucurându-și părinții în fiecare zi. Teodora, una dintre fetele lui, și-a arătat respectul față de mama sa în văzul tuturor, printr-un gest de milioane! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Pe lângă faptul că deține o avere colosală, Gigi Becali este și mai bogat sufletește. Asta pentru că, latifundiarul din Pipera are o familie minunată, la care mulți visează. Oriunde s-ar afla, atât soția, cât și fiicele sale îl fac mândru cu fiecare ocazie.

De curând, paparazzii noștri au fost pe urmele Luminiței și Teodorei Becali. De când au plecat din locuința lor, cele două au demonstrat că fac echipă bună, atât acasă, cât și în public. Îmbrăcate lejer și echipate corespunzător, cu mănuși și mască de protecție, „fetele” lui Gigi Becali au intrat în acțiune! 

După o scurtă plimbare în bolidul de lux, Teodora Becali și mama sa au parcat în fața unei bănci. După ce și-au rezolvat treaba, mama și fiica și-au continuat „aventura” către o altă bancă, însă pe parcurs lucrurile s-au schimbat puțin. Soția lui Gigi Becali s-a întors la mașină pentru a lua ceva de pe bancheta din spate, timp în care fiica „Răizboinicului Luminii” a așteptat-o cuminte pe cea care i-a dat viață.

Teodora Becali, o fiică exemplu!

Apoi, după ce Luminița Becali a revenit alături de fiica sa, acestea au intrat în cea de-a doua bancă. Aici, Teodora și-a arătat buna creștere și totodată respectul față de mama sa, deschizându-i ușa. 

Și-au împărțit treaba ca o adevărată echipă!

După ceva timp, soția latifundiarului a ieșit din bancă, fiind sigură că Teodora se descurcă și singură. Luminița Becali nu a stat însă degeaba, ci a intrat într-o farmacie situată în imediata apropiere, având la rândul ei o „misiune” în plan.

Când cele două și-au dus la capăt planurile, Luminița și Teodora s-au reunit și după ce au mai făcut o scurtă oprire la bancomat, acestea s-au îndreptat ușor către mașină, semn că și-au terminat treaba.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro