VIDEO PAPARAZZI / Împăcare-bombă în showbiz! Nepotul favorit al lui Gigi Becali s-a întors la fosta iubită! Avem imaginile!

+4 click pentru
galerie

Veste mare în lumea mondenă din România! După o perioadă în care a preferat statutul de lup singuratic, dornic să facă „victime” noi, Lucian Becali şi-a băgat minţile-n cap. Nepotul favorit al lui Gigi Becali s-a împăcat cu fosta iubită!

Incredibil, dar adevărat! Celebrul „Don Juan” şi Iulia Florescu formează din nou un cuplu! În urmă cu câteva zile, cei doi amorezi au servit cina într-un restaurant de fiţe din Capitală. La masa îndrăgostiţilor a luat loc şi un prieten al acestora.

La plecare, nepotul favorit al lui Gigi Becali şi iubita sa au părăsit localul la braţ, semn că sentimentele dintre ei sunt din nou puternice. Fericită că s-a împăcat cu Lucian Becali, Iulia Florescu a părăsit restaurantul cu zâmbetul pe buze.

Din câte se pare, de când s-a împăcat cu Iulia, nepotul favorit al lui Gigi Becali nu mai pare atât de interesat de viața agitată pe care o avea înainte. Ba chiar, am spune noi, Lucian a devenit un bărbat liniştit, care stă departe de scandaluri.

Vara e cel mai fierbinte, iarna e băiat cuminte

Cu toate acestea, nu putem să uităm că Lucian Becali a părăsit-o pe Iulia Florescu vara trecută. Atunci, fără să stea prea mult pe gânduri, nepotul favorit al lui Gigi Becali s-a aruncat în braţele altei femei. Acesta a fost surprins într-un club situat pe plaja din Mamaia, la o oră destul de târzie, în compania unei domnişoare focoase.

Conform unor surse bine informate, Lucian Becali o ţinea pe frumoasa şatenă de gât. Toată noaptea, cei doi şi-au oferit gesturi dintre cele mai tandre. La masa nepotului favorit al lui Gigi Becali şi a misterioasei femei se afla, printre alţii, şi celebra Hilda Miller, prietenă foarte bună a machedonului.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta e „sărăcia” în care trăieşte Oana Lis! Imaginile care spun totul despre viaţa pe care o duce soţia fostului edil al Capitalei

Citeşte şi: Ce face un milionar celebru când nu are chef să meargă acasă, la nevastă? / VIDEO PAPARAZZI

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro