Impresar celebru, martor în dosarul unei crime care a şocat România!

+4 click pentru
galerie

© foto: jurnalul.ro

Unul dintre cei mai controversaţi impresari din România, implicat în mai multe scandaluri în ultimii ani, a ajuns martor într-un dosar de omor.

Radu Baron, impresarul "călcat" de poliţie într-un dosar de înşelăciune, este citat ca martor în celebrul caz Fulga. În dosarul respectiv, profesorul universitar Dan Păcurariu este acuzat de uciderea fostei iubite, în urmă cu aproape două decenii, iar printre persoanele care ştiu amănunte vitale pentru elucidarea misterului se numără şi impresarul Baron (foto jos). Astfel, impresarul a fost citat ca martor, iar instanţa a avertizat la unul dintre termenele procesului că, dacă persoanele chemate la bară nu se prezintă, vor fi aduse cu duba poliţiei.

Lăsat în libertate
Arestat anul trecut pentru o presupusă crimă comisă în urmă cu două decenii, profesorul Dan Păcurariu (foto jos) a fost eliberat sub control judiciar! Inculpatului i s-a interzis să ia legătura cu martorii - printre care şi Radu Baron -, pentru a nu influenţa declaraţiile acestora. În faţa instanţei, Păcurariu a susţinut că este un exemplu pentru studenţii săi şi că nu ar omorî nici măcar o muscă, însă reporterii SPYNEWS au descoperit că, în spaţiul virtual, dascălul este un alt om. Folosindu-se de un truc extrem de ingenios, Dan Păcurariu posta ceea ce simţea cu adevărat despre femei. Pentru a se putea exprima fără a fi suspectat vreo clipă că are "boală" pe femei, profesorul posta în spaţiul virtual mesaje traduse în limbile chineză, japoneză, coreeană etc., cu ajutorul unui soft special. "Sunt multe femei care nu evoluat deloc şi nu ştiu ce să aleagă: bărbatul deştept, sau bărbatul prost", "Iubirea nu este principala preocupare  a femeilor", "Trebuie să o lași în pace cu mândrie şi să pleci imediat", "Adevărul este Cuvântul - sufletul femeii moarte" - sunt doar câteva dintre postările bizare ale lui Păcurariu.

Acuzaţii grave
Conform unor surse judiciare, profesorul universitar Dan Păcurariu a avut o copilărie crudă, care s-a consumat sub supravegherea strictă a părinţilor, în special a mamei sale. Acesta nu avea voie să facă absolut nimic fără acordul acesteia, iar ţipetele erau la ordinea zilei în familia Păcurariu, despre care vecinii cunoşteau că îşi terorizează copilul. Ajuns adolescent, viitorul profesor universitar nu avea voie să iasă din casă şi nici să aibă relaţii cu alte persoane de vârsta lui, drept pentru care, nepregătit pentru viaţă, acesta nu reuşea să se descurce cu fetele. În plus, foarte emotiv din fire, tânărul Păcurariu ar fi dezvoltat şi unele probleme legate de viaţa sexuală. Târziu, prin 1994, când era deja profesor la universitatea la care este angajat şi în prezent, acesta a intrat într-o relaţie cu studenta lui, Mihaela Gabriela Fulga. Păcurariu i-a fost îndrumător şi la lucrarea de disertaţie susţinută în cadrul facultăţii în anul 1995 şi la Facultatea de litere a Universităţii Bucureşti, în 1997. Sursele citate au precizat, pentru Spynews.ro, că, influenţa mamei i-a provocat lui Păcurariu unele tulburări de comportament, care, în cele din urmă, l-au împins la crimă. O dovadă a faptului că acesta depindea aproape total de părinţi, este şi faptul că, după ce a omorât-o pe tânără, acesta le-a spus părinţilor săi că a comis o crimă. În loc să-l denunţe, după ce s-a descoperit cadavrul, au mers împreună cu acesta la locul faptei şi au povestit că victima avea legături cu afacerişti chinezi dubioşi şi alte persoane periculoase. În urma percheziţiei, în casa profesorului Păcurariu s-au găsit o copie după buletinul fetei, o adeverinţă de la liceul la care lucra aceasta, un bilet lăsat de ea înainte de a fi ucisă, un calendar chinezesc din anul 1998, mai multe chei, două pliante publicitare pentru lapte "Fulga" şi o carte cu titulul "Fulga, aventura spaţială" (în condiţiile în care fosta iubită, pe care ar fi ucis-o, se numea Mihaela Gabriela Fulga - n.r.). Potrivit poliţiştilor, în 1998, bărbatul ar fi omorât-o pe Mihaela Fulga, din gelozie, cu un ciocan pentru şniţele. Ulterior, acesta a creat, conform anchetatorilor, scenariul unui jaf, pentru a-i induce pe poliţişti în eroare. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro