După o noapte în Iad, se poate declara norocos! Marian Leuşteanu, basistul trupei Monarchy Band, de pe patul de spital:"S-a auzit un sunet ca din Infern. Este de nereprodus"

A vrut să fie alături de prietenii lui la lansarea albumului, dar totul s-a transformat într-o tragedie. Marian Leuşteanu, basistul trupei Monarchy Band, a povestit întreg coşmarul prin care a trecut în cea mai grea seară din viaţa lui. 

Marian Leuşteanu a mers în clubul Colectiv alături de colegii săi de trupă pentru a putea să fie alături de colegii de la Goodbye to Gravity. Nimic nu avea să preconizeze că într-o secundă o să se dezlănţuie Iadul.  "Am fost la lansarea de album a trupei Goodbye to Gravity. Eram trupe prietene, nu se poate să lipseşti. O bucurie s-a transformat într-o tragedie. Este de neconceput aşa ceva. Nu credeam că este posibil aşa ceva într-o ţară civilizată. Erau peste 300 de oameni în club la momentul respectiv. Incendiul s-a aprins de la nişte lumânări de tort de mireasă, nu au fost artificii profesionale, au sărit scânteile pe un stâlp, ventilaţia clubului era pornită, au ajuns la tavan şi totul a ars rapid. Am trăit nişte clipe de coşmar, îmi vor rămâne în minte o viaţă. Mi-e greu să povestesc. Nu este doar meritul meu că trăiesc, am încercat să ajung cât mai repede la ieşire. Dacă nu era acel om, poate nu mai eram nici eu azi. Erau oameni căzuţi, cei din spate ne trăgeau ca să iasă şi ei. Încercai să te eliberezi să ieşi afară, iar cei din spate se agăţau cu toată puterea să iasă. Din cauza fumului s-au stins becurile, în acel moment s-a auzit un sunet ca din Infern. Este de nereprodus. Sunt bine, faţă de alţii", a declarat Marian Leuşteanu, basistul trupei Monarchy Band, pentru o emisiune de la Pro Tv.

Amalia Năstase, în lacrimi! Vezi ce spune despre Adrian Rugină, EROUL din clubul Colectiv

Marian a fost operat, are arsuri pe mână pe faţă şi pe spate, dar starea lui este stabilă. "Sunt bine faţă de alţii", a mai continuat acesta.

Colegul lui de trupă s-a stins din viaţă

Costi Ignat, membrul trupei Monarchy Band, a murit în incendiul de vineri seară după ce alţi câţiva artişti ca Adrian Rugină şi-au pierdut viaţa. Deşi ieşise printre primii din local după izbucnirea incendiului, el s-a întors pentru a salva răniţii.

ŞOC! Patronii clubului Colectiv nu vor fi acuzaţi de omor calificat! Ce învinuri le-au adus procurorii

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Daniel Buzdugan, despre incendiul de la „Colectiv”: "F**"-vă în gură de politruci cu legile astea ale voastre făcute de voi și doar pentru voi"

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sursă foto Captură Pro Tv

Citeşte şi

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Momentul de reculegere în care va sta toată capitala! Unde trebuie să fii?

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro