Minunile continuă în Nepal! La opt zile de la seismul puternic, au fost găsite în viaţă trei persoane

Două femei și un bărbat au fost găsiți în viață în nord-estul Nepalului, la opt zile de la cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care s-a produs în această țară, potrivit anunțului unui ofițer de poliție nepalez.

VIDEO / Miracol! Un tânăr de 15 ani a fost salvat după ce a fost captiv 5 zile sub dărâmăturile din Nepal

Ieri s-a împlinit o săptămână de la violentul cutremur din Nepal. Deşi aseară, guvernul nepalez a declarat că pur şi simplu nu mai sunt şanse să fie găsiţi supravieţuitori printre dărâmături, astăzi s-a întâmplat contrariul! Echipele de salvare au descoperit trei oameni în viaţă!

Răsturnare de situaţie! Alpinistul român Zsolt Torok se află în stare critică

"Kanchan Khatri, Gyan Kumari Khatri și Dhan Kumari Khatri au fost salvați de forțele de securitate în orașul Kerabari din zona Syauli"
, a declarat Ram Bahadur Nepali, ofițer de poliție în districtul Sindhupalchowk din nord-estul Nepalului, potrivit Agerpres.

Urmările cutremurului din Nepal! Se impune ajustarea hărţilor?

Doi dintre cei salvați se aflau sub dărâmăturile unei case de pământ, iar cea de-a treia persoană a fost scoasă de sub o grămadă de pământ formată în urma unei alunecări de teren. Cele trei persoane au fost duse la spitalul central al districtului.

Ultimele veşti despre cei patru alpinişti români de TOP de pe Everest

Centrul național nepalez pentru situații de urgență a anunțat duminică că numărul victimelor în urma puternicului seism survenit la 25 aprilie în Nepal este, potrivit unui bilanț provizoriu, de 7.040 de morți și peste 14.000 de răniți.

Trei zile de doliu naţional în Nepal! BILANŢ NEGRU: peste 12.000 de morţi şi răniţi, în urma cutremurului

Ministrul de finanțe Ram Sharan Mahat a declarat duminică că bilanțul cutremurului va fi mult mai mare decât se anunțase anterior, fiind foarte multe sate la care nu s-a putut ajunge deocamdată, dar în acele zone se cunoaște faptul că toate casele au fost distruse.

D. D.

Sursă foto: Hepta

Citeşte şi:

VIDEO ŞOCANT! O clădire din Nepal s-a prăbuşit peste oamenii care ţipau şi fugeau din calea urgiei! Totul a fost filmat

Alpinistul Alex Găvan, prins de avalanşa din Everest, a fost salvat: "Nu mai e timp pentru căţărat"

VIDEO / Imagini terifiante! Avalanşa de pe Muntele Everest, surprinsă pe o cameră video


facebook whatsapp twitter pinterest