Pictorial fierbinte cu nevasta asasinului din clanul Cordunenilor! Imaginile care au încins Internetul!

+14 click pentru
galerie

Soţia unuia dintre cei mai cunoscuţi interlopi din estul ţării, cumătru cu celebrul Costel Corduneanu, face furori pe Internet, cu imagini fierbinţi.

Alina, nevasta lui Marian Dănuţ Soare, a postat, recent, pe pagina sa web, zeci de fotografii realizate în vacanţele de lux. Pe plajă, în ocean, la piscină sau la sala de fitness, soţia interlopului s-a lăsat pozat şi a făcut selfie-uri în poziţii provocatoare, semn că ştie să-şi scoată în evidenţă atuurile.

Pe lângă imaginile cu decolteul la vedere şi cele în costum de baie, soţia interlopului a făcut publice şi câteva poze în care apare alături de celebrul Costel Corduneanu, la un chef organizat de interlopi.

Supărată pe soţ, pe care, de altfel, l-a şi dat pe mâna judecătorilor, blonda a şters aproape toate pozele în care apărea alături de acesta, lăsând doar câteva, vechi de câţiva ani.

Alina, nevasta lui Soare, a deschis un proces împotriva interlopului, solicitând judecătorilor să emită un ordin de protecţie, întrucât se temea pentru viaţa ei. Interesant, după ce au analizat probele depuse la dosar, judecătorii au trimis-o la plimbare pe femeie: "Respinge cererea având ca obiect emitere ordin de protecţie formulată de reclamanta SOARE ... în contradictoriu cu pârâtul SOARE MARIAN DĂNUŢ ca nefondată. Dispune înaintarea sumei de 390 lei reprezentând onorariu apărător desemnat din oficiu pentru avocat OPREA ELENA, conform delegaţiei pentru asistenţă judiciară obligatorie nr. 4 din data de 12.04.2017, din fondurile Ministerului Justiţiei". Ulterior, decisă să pună punct mariajului, nevasta interlopului a deschis şi un proces de divorţ, însă a renunţat la plângere încă de la primul termen.

Interlopul brăilean Marian Dănuţ Soare a devenit celebru în urmă cu 13 ani, când a ucis cu sânge rece un asistent medical, în plină stradă, şi a scăpat cu ajutorul Parchetului fără o zi de puşcărie. Atunci, Soare a cooperat atât de bine cu procurorul de caz, încât acesta a concluzionat, după o anchetă de câteva săptămâni, că interlopul l-a omorât pe tânăr în legitimă apărare. Cum a reuşit Soare de la Brăila – care are o avere uriaşă, deşi n-a câştigat la loto şi nici nu s-a spetit muncind – să scape de dosarul de omor din 2005, doar el şi procurorul de caz ştiu. Cert este că, după doar câteva luni, cazul considerat iniţial omor calificat s-a transformat, brusc, în „ucidere în legitimă apărare”. Implicat de-a lungul timpului în mai multe reglări de conturi sângeroase, Soare a reuşit să rămână de fiecare dată în libertate, iar Parchetul şi Poliţia nu s-au întrebat niciodată de unde are acesta bani pentru şpăgi (individul fiind condamnat într-un dosar de dare de mită).

La începutul acestui an, Soare a încercat să reducă la tăcere un tânăr cu gura mare, sub privirile îngrozite ale unui restaurant de lux. Scandalul a fost întrerupt de „mascaţii” de la Poliţie, care i-au săltat pe cei doi şi i-au dus la sediu. În apropierea mesei lui Soare – individ care a mai ucis un om cu baioneta, în 2005 -, poliţiştii au găsit 7 cuţite. Şi, pentru că au considerat că cetăţeanul Soare nu reprezintă un pericol pentru societate, cei care împart legea au decis cercetarea acestuia în stare de libertate, pentru ameninţare, lovire sau alte violenţe şi port de obiecte periculoase. Şi, ca să îi atragă atenţia că trebuie să umble la portofel, Poliţia i-a dat interlopului o amendă de câteva sute de lei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro