Coronavirus România 2020. Ministerul Sănătăţii pune la dispoziţia cetăţenilor o linie TELVERDE

Coronavirus România 2020. Ministerul Sănătăţii pune la dispoziţia cetăţenilor o linie TELVERDE © Facebook

Ministerul Sănătăţii a pus la dispoziţia cetăţenilor o linie TELVERDE destinată celor care îşi doresc să afle informaţie legate de prevenirea infectării cu coronavirus. Numărul nu este pentru urgenţe!

Pentru a le veni în ajutor românilor care îşi doresc să afle informaţii sigure despre măsurile de protecţie, simptome sau tratament, a fost înfiinţat un număr special de telefon.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că orice cetăţean poate apela gratuit numărul de telefon 0800800358 pentru a obţine informaţiile dorite. 

Atenţie! Acesta nu este un număr pentru urgenţe. Românii sunt rugaţi de autorităţi să apeleze pentru situaţii de urgenţă numărul unic 112. Linia TELVERDE este doar pentru solicitarea de informaţii.

Linia verde funcţionează zilnic, între orele 08:00 şi 23:00. 

În ultimele 24 de ore au fost efectuate peste 160 de apeluri la 112 cu privire la coronavirus. 

Primul caz de coronavirus confirmat în România

Până în acest moment, pe teritorul ţării noastre, a fost confirmat un caz de infectare cu coronavirus. Astfel, nu se pune problema unei epidemii. 

Bărbatul care a contactat virusul are 25 de ani şi este originar din satul Dobrana, Gorj. Joi-dimineaţă, a fost adus cu o ambulanţă specială la Institutul Matei Balş din Bucureşti, unde primeşte îngrijiri medicale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro