Descoperire șocantă în curtea lui Gheorghe Dincă. Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile săpate de criminalul din Caracal

Descoperire șocantă în curtea lui Gheorghe Dincă. Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile săpate de criminalul din Caracal © arhivă

Apar noi informații-bombă în cazul crimelor din Caracal. După ce scannerul performant le-a indicat anchetatorilor că ar trebui să examineze în amănunt una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă, în urma cercetărilor, aceștia au descoperit cenușă!

Au ieșit la suprafață informații șocante în cazul crimelor odioase din Caracal. După ce anchetatorii au ajuns la concluzia că trebuie să examineze una dintre gropile pe care Dincă le are în curte, acum s-a descoperit faptul că aceasta conținea cenușă. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, nu se știe încă dacă este vorba despre cenușă provenită în urma arderii unui cadavru, dar cert este faptul că se vor face cercetări în acest caz.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate în ultimele zile de către cei peste 60 de anchetatori care se ocupă de cazul Caracal s-a mai descoperit ceva șocant în gropile săpate de Gheorghe Dincă, în propria sa curte. Mai exact, anchetatorii au descoperit mai multe oase, cele mai multe dintre acestea fiind de proveniență animală. Cu toate acestea, anumite fragmente osoase le-au atras atenția anchetatorilor, iar aceștia au trimis probele găsite la analize, pentru a vedea dacă se confirmă sau nu faptul că sunt de proveniență umană, mai notează sursa citată.

Ce spun copiii lui Dincă, despre ziua în care Alexandra Măceșanu a fost răpită

Vineri, la o zi după audierile familiei lui Gheorghe Dincă, au ieşit la iveală declaraţiile oficiale ale doi dintre copiii inculpatului. Sunt evidente contradicţii între cele spuse de fiul şi fiica lui Gheorghe Dincă acum şi cele spuse de mama lor la prima audiere, privind perioada în care "monstrul din Caracal" a fost în Italia. De asemenea, copiii lui Dincă susţin că au văzut doi bărbaţi ieşind din curtea groazei în ziua răpirii Alexandrei Măceşanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro