Poziția amoroasă ideală pentru bărbați mai puțin dotați. O vei face să țipe de plăcere!

Poziția amoroasă ideală pentru bărbați mai puțin dotați. O vei face să țipe de plăcere! © Hepta

Dacă te numeri printre bărbații pe care mama natură a uitat să-i înzestreze cu un penis pe măsură, nu dispera, căci există anumite poziții amoroase care sunt perfecte pentru cei ca tine. 

Dacă nu știai încă, și bărbații cu un penis destul de mic pot face treabă foarte bună în pat. Există o poziție amoroasă care favorizează acest tip de bărbați și care îi transformă, fără prea multe cuvinte, în adevărați experți în dormitor. Deși pare clișeic, poziția sexuală ideală petru bărbații cu penis mic este și va fi întotdeuna doggy style (pe la spate).

Poziția doggy-style este printre preferatele femeilor, căci cu ajutorul acestei poziții, doamnele și domnișoarele pot ajunge extrem de ușor la orgasm. Iar dacă te numeri printte bărbații care au penisul mic și vrei să îți faci partenera să urle de plăcere, trebuie doar să practici această poziție și va fi extrem de satisfăcută. Faptul că o penetrezi din spate și puteți stabili amândoi ritmul și viteza penetrării vă va oferi siguranță în actul sexual, iar penisul tău va fi simțit cu mult mai mare decât este, datorită gradului de înclinare al corpurilor voastre. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro