VIDEO / Câţi ani de şcoală crezi că are Ana Mocanu? Răspunsul te va şoca

Ana Mocanu a trăit o bună perioadă din copilărie în Africa, acolo unde părinţii eu lucrau. Din nefericire, experienţa africană a venit la pachet şi cu lucruri mai puţin plăcute, în momentul întoarcerii sale în ţară. 

Astfel, atunci când a vrut să se înscrie la o şcoală din România, Ana Mocanu a întâmpinat dificultăţi şia trebuit să repete câţiva ani de şcoală. Frumoasa asistentă s.a văzut pusă în această situaţie, din cauza faptului că sistemul românesc de învăţământ nu recunoaşte decât studiile din Europa sau America. 

Din acest motiv, Ana Mocanu a ajuns să aibă parte de mai multă carte şi ani de şcoală decât majoritatea tinerelor de vârsta ei!

"În România nu îşi recunoaşte decât studiile din Europa sau America. Eu cum am făcut în Africa, nu mi s-au recunoscut anii de şcoală, aşa că am fost dată cu 2 ani în urmă şi am ajuns, din nou, la clasa a-4-a sau a-5-a. Câţi ani de şcoală am eu, nu mai are nimeni! M-am înscris şi la facultate, unde am căutat ceva care să nu aibă legătură cu matematica. M-am înscris la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. M-am pierdut pe parcurs şi am ajuns asistentă! Normal, am vreo 3 sau 4 ani de şcoală în plus", a spus Ana Mocanu, în cadrul show-ului Asistentele. 

A.M.

Citeste si:

VIDEO / Motivul incredibil pentru care Loredana Chivu şi-a pus excremente pe faţă! "Să ştiţi că eu cred în asta"

Mesaj DUR! Loredana Chivu a primit o lovitură devastatoare de unde se aştepta mai puţin! De cine a fost trădată blondina


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro