EXCLUSIV / Bunăciunea cu care s-a afişat Codin Maticiuc spune adevărul! Bomba-sexy face dezvăluiri picante despre cel mai tare crai

+4 click pentru
galerie

 

Cine ar fi crezut că îl vom auzi vreodată pe Codin Maticiuc cum spune că îşi doreşte o familie şi un copil? Ei bine, se întâmplă! O tânără care a reuşit să îi fure inima în trecut şi care l-a "marcat" pe viaţă, pare să fie aleasa lui. De ce spunem asta? Pentru că Andreea, cea despre care am povestit acum, a decis să spună care este relaţia ei cu "craiul de Dorobanţi".

Andreea a reuşit, cum nimeni nu ştie, să îi cadă cu tronc lui Codin Maticiuc. Au fost împreună acum aproximativ doi ani, s-au despărţit, au ramas în relații bune ca și “amici”, dar niciodată nu au rupt de tot legătura.

În tot acest timp Codin Maticiuc pare să fi realizat că Andreea este perfectă pentru inima lui, aşa că nu a mai stat pe gânduri şi i-a propus să meargă împreună la mare, profitând de ocazie pentru a-i spune şi ce planuri are pentru următorii ani.

Se pare că spontaneitatea va fi de domeniul trecutului, căci "burlacul" vrea familie şi copil. Cu cine? Cu Andreea, bineînţeles! Dacă va fi o poveste de dragoste ca-n filmele romantice rămâne de văzut. Cert este că Maticiuc s-a decis ce vrea de la viaţă şi cu siguranţă nu va renunţa uşor la visul său! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro