VIDEO / Imagini hot cu Daniela Crudu goală! Atenţie, cadre "păcătoase"!

Daniela Crudu este una dintre cele mai "păcătoase" apariţii din lumea mondenă. Bruneta face furori în rândul reprezentanţilor sexului tare şi cu greu îţi poţi lua ochii de la ea.

Dar atunci când poartă rochiile sexy este o nimica toată. Daniela Crudu încinge şi mai mult atmosfera atunci când apare...dezbrăcată. Nici acasă, în intimitatea căminului ei, Daniela nu renunţă la ţinutele provocatoare.

Daniela Crudu doarme fie îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurţi...fie goală puşcă. Bruneta îşi etalează cu mândrie trupul fără cusur într-o pereche de bikini roz şi chiar dacă în prezent nu are o relaţie, suntem siguri că mulţi bărbaţi şi-ar dori să fie lângă ea în dormitor.

Este una dintre cele mai râvnite vedete autohtone

Daniela Crudu este în prezent singură. Ea s-a despărţit de Valentin, cel pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii "Burlăciţa". Daniela este asistenta emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Imaginile care îţi taie respiraţia! Daniela Crudu s-a răsfăţat într-o cadă plină cu spumă şi s-a dezbrăcat în faţa unui bărbat

A plâns în pumni pentru Daniela Crudu, însă ea e acum istorie! Gălăţeanul pus pe şotii de la "Burlăciţa" s-a cuplat cu o bombă sexy!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro