VIDEO / Marcel Toader îl implică şi pe primul soţ al Mariei Constantin în procesul de divorţ!?! "Toată lumea la tribunal!"

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader nu s-a prezentat azi la notariat, pentru că vrea ca instanţa să decidă cine a comis adulterul. © Sursa foto: Facebook

Marcel Toader pare că şi-a pregătit foarte bine următoarea lovitură pentru Maria Constantin. După ce a spus că vrea ca instanţa să decidă motivul divorţului dintre el şi încă actuala soţie, respectiv că artista a comis adulterul, afaceristul a declarat că va chema la tribunal multe persoane, inclusiv primul soţ al artistei.

În primul interviu acordat la TV, după ce azi nu s-a prezentat la notariat ca să divorţeze pe cale amiabilă, Marcel Toader a mărturisit că a vorbit deja cu un avocat şi că divorţul său de Maria Constantin se va muta la tribunal. Acolo, el are de gând să aducă toate probele potrivit cărora cântăreaţa de muzică populară l-ar fi înşelat.

"Da, am vorbit deja cu un avocat. Cu probe de la aeroport, cu tot voi merge în instanţă. Da, toată lumea la tribunal! (n.r.: răspunsul afaceristului când Mirela Vaida l-a întrebat: «Vrei să îl implici şi pe fostul soţ al Mariei în proces, să îl chemi în instanţă?») (....)", a spus Marcel Toader la "Acces Direct".

Bunica lui Tapotă, fostul soţ al cântăreţei de muzică populară a aruncat bomba! Femeia a povestit că încă soţia lui Marcel Toader ar fi plecat cu aurul şi bijuteriile familiei.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Astăzi, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro