VIDEO / Primele declaraţii ale naşului Silviu Prigoană, după ce Maria Constantin şi Marcel nu au divorţat: "Finii mei sunt..."

+4 click pentru
galerie

Marcel Toader nu s-a prezentat azi la notariat, pentru că vrea ca instanţa să decidă cine a comis adulterul. © Sursa foto: Facebook

Silviu Prigoană, naşul de nuntă al Mariei Constantin şi al lui Marcel Toader, a oferit o declaraţie în exclusivitate pentru Antena Stars în legătură cu evenimentele de azi. Vă reamintim că omul de afaceri nu s-a prezentat la biroul notarial aşa cum a făcut artista de muzică populară şi, astfel, ei rămân în continuare căsătoriţi.

În stilul caracteristic, Silviu Prigoană a refuzat să ofere prea multe informaţii despre divorţul anului. Naşul Mariei Constantin şi al lui Marcel Toader a spus că finii săi sunt protejaţi de lege.

"Nu am păreri şi impresii, pentru că finii mei sunt protejaţi de constituţie. (...). Finii mei sunt protejaţi de constituţie. Nu sunt procuror, nu ştiu.", a spus Silviu Prigoană în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Astăzi, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro