Gigi, ne-ai dat gata! Călugării de la Frăsinei, invitaţi la nunta Teodorei Becali! VIDEO EXCLUSIV

+3 click pentru
galerie

Gigi, ne-ai dat gata! Călugării de la Frăsinei, invitaţi la nunta Teodorei Becali! VIDEO EXCLUSIV © spynews.ro

Cea mai mare bucurie a lui Gigi Becali! Latifundiarul a invitat la nunta fiicei sale, Teodora, trei călugări de la Frăsinei. De departe, pentru patronul FCSB, ei sunt cei mai speciali invitaţi. 

Cea mai importantă zi pentru Teodora Becali şi Mihai Theodor Mincu este una extrem de specială şi pentru Gigi Becali. Îşi conduce fiica la altar şi cei trei călugări de la Frăsinei pe care i-a invitat, au venit! Se vor ruga în biserica Sfântul Spiridon, iar Becali va urmări totul cu sufletul la gură!

Paparazzii Spynews.ro au surprins primele imagini cu cei mai dragi invitaţi ai lui Gigi Becali! Latifundiarul i-a aşteptat cu braţele deschise, iar felul în care a vorbit despre ei este cu adevărat emoţionant. 

Gigi Becali a dezvăluit că cei trei călugări vin de la Frăsinei, stau în pustietate şi nu au mai văzut chip de femeie de zeci de ani!

"Ei sunt pustnici, stau în munţi... N-a mai văzut civilizaţie de 20 de ani! A stat într-o scorbură! Ei stau pe la Frăsinei, unde este mănăstire de călugări. Ei mă iubesc pe mine şi i-am rugat să vină în biserică să facă rugăciune. Rugăciunea lor e rugăciune auzită! Rugăciunea celor trei călugări face cât rugăciunea tuturor bucureştenilor! I-am chemat şi au venit de bucurie pentru mine. Oameni care au stat în pusţiu. Ei sunt cei mai speciali dintre toţi!", le-a spus Gigi Becali jurnaliştilor, la biserică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro