VIDEO PAPARAZZII / Cât de bună e Alexandra! Imagini de senzaţie cu fiica lui Gigi Becali

+6 click pentru
galerie

Aşchia nu sare departe de trunchi! Cunoscut ca un om mărinimos, Gigi Becali are de ce să fie mândru. Fiica sa mijlocie, Alexandra, este la fel de darnică. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu câteva zile, Alexandra Becali şi-a făcut apariţia într-o benzinărie din Capitală şi a uimit pe toată lumea. Mai întâi, tânăra machedoană a impresionat cu ţinuta aleasă.

Îmbrăcată sexy, tricou alb şi pantaloni scurţi, superba blondină a întors toate privirile. Neinteresată de părerile celor din jur, Alexandra Becali şi-a lăsat maşina în grija a doi angajaţi ai staţiei de alimentare auto.

Bărbaţii i-au umplut rezervorul cu combustibil şi au avut parte de o surpriză extrem de plăcută. După ce a plătit benzina, Alexandra Becali le-a oferit celor doi câte 50 de lei. Fericiţi, cei doi angajaţi i-au mulţumit fiicei lui Gigi Becali, care s-a urcat în maşină şi s-a făcut nevăzută.

Conduce un bolid de 100.000 de euro

Alexandra Becali a început acest an în forţă! Aşa cum îi stă bine unei tinere de bani gata, fiica patronului de la FCSB şi-a cumpărat un bolid de toată frumuseţea. Un Range Rover, cu preţul de pornire de 100.000 de euro, cu care face senzaţie în oraş.

Nici Teodora, sora mai mare a Alexandrei Becali, nu s-a lăsat mai prejos. Machedoanca şi-a achiziţionat o maşină identică. Însă, Teodora Becali se aşează la casa ei. A fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, cunoscut şi sub numele de "Prinţisorul din Dobroeşti".

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pe trotinetă, este cu adevărat vedetă! Imagini spectaculoase cu un fost fotbalist de top din România

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când iese în oraş, înnebuneşte orice „tăuraş”! Cum a reuşit Marina Dina să întoarcă toate privirile

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro