Răzvan Marin semnează azi cu Ajax Amsterdam! Românul se află în Olanda și va efectua vizita medicală

Răzvan Marin, în tricoul echipei Standard Liege. © Facebook / Standard Liege

Veste mare pentru fotbalul românesc! Răzvan Marin (22 de ani) urmează să semneze, în următoarele ore, cu Ajax Amsterdam. Jucătorul se află în Olanda pentru vizita medicală și, dacă nu vor apărerea probleme, transferul său va fi oficializat. Internaționalul român va semna cu gruparea batavă un contract valabil 5 sezoane.

În schimbul lui Răzvan Marin, Ajax Amsterdam va plăti 12 milioane de euro sumă fixă, la care se vor adăuga două milioane de eoru, bani care vor reprezenta bonusuri de prezențe și performanțe. După ce va semna contractual cu gruparea olandeză, fotbalistul român se va întoarce la Liege pentru a încheia sezonul. Pe 19 mai, dacă nu se va accidenta, mijlocașul va juca ultima partidă la Standard, pe terenul lui Genk.

Citește și: Cota lui Alexandru Mitriță a explodat, după transferul la New York City! Cât a ajuns să valoreze internaționalul român

Citește și: Anamaria Prodan, încă un ţel atins. Sexy impresara s-a asociat cu Adrian Thiess într-o firmă de impresariat sportiv

Aseară, Răzvan Marin a fost cel mai bun jucător al lui Standard, marcând golul victoriei, din penalty, în meciul cu Gent, scor 2-1. „A fost unicul care a încercat să forțeze jocul, unicul care a rămas puternic în linia mediană. Iar execuția de la 11 metri: ce glonț”, a notat  cotidianul “Het Nieuwsblad”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest