Actualitate / 22 Aug
Astazi au început probele scrise ale bacalaureatului din sesiunea august. Elevii care nu au promovat examenul maturităţii în luna iulie mai au o şansă acum.
Actualitate / 21 Aug
BACALAUREAT 2016. 42.261 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru sesiunea de toamnă a examenului maturității, potrivit Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Mâine toți acești tineri vor trebui să rezolve subiectele scrise care vor fi date la proba de la Limba și literatura română.
Actualitate / 09 Aug
Luni începe a doua sesiunea a bacalaureatului. Toți cei care nu au reușit să promoveze examenul maturității în luna iulie, au o a doua șansă în această lună.
Actualitate / 18 Iul
But Larisa, o elevă din Oradea, de la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, a avut un şoc în momentul în care a primit rezultatele la contestaţiile pe care le-a depus după Bac.
Actualitate / 18 Iul
Admiterea la studiile de licenţă de la universităţi a început deja la unele facultăţi, iar formalitățile sunt mult simplificate față de anii anteriori, ceea ce va face ca întreg procesul să nu mai fie unul anevoios.
Actualitate / 18 Iul
Perioada de contestații a examenului de Bacalaureat s-a terminat, iar după soluționarea lor, mai multe rezultate au stârnit contriverse. Cele mai multe asemenea cazuri s-au înregistrat în Suceava.
Monden / 16 Iul
Astăzi s-au afişat rezultatele finale de la examenul de bacalaureat, după ce absolvenţii de liceu au despus contestaţiile. Când a văzut ce notă a obţinut după recorectarea lucrării de la proba scrisă de la Limba şi literatura română, Barbie de România a răbufnit pe o reţea de socializare. Iar prietenii virtuali au reacţionat imediat.
Actualitate / 16 Iul
După afişarea rezultatelor de după contestaţii, rata de promovabilitate a examenului de Bacalaureat a crescut.
Actualitate / 16 Iul
După câteva zile de aşteptări mari, rezultatele de după contestaţii au apărut pe site-ul oficial dedicat rezultatelor examenului de Bacalaureat.
Monden / 14 Iul
Fata celebrului manelist Jean de la Craiova a făcut senzaţie la Bacalaureatul de anul acesta. Sabrina a reuşit să treacă "examenul maturităţii" cu nişte note foarte mari.
Actualitate / 14 Iul
Foarte mulţi tineri nemulţumiţi de notele de la bacalaureat au cerut să le fie reevaluate lucrările. Toţi aceştia aşteaptă un rezultat mai bun sâmbătă, 16 iulie, atunci când vor fi afişate rezultatele finale.
Actualitate / 13 Iul
Alexandra Carla Iftime demonstrează din plin că frumuseţea face casă bună cu inteligenţa. Pe lângă calităţile fizice cu care mama natură a înzestrat-o, nici la capitolul inteligenţă nu stă mai rău.
Monden / 13 Iul
Tatiana de la "Mireasă pentru fiul meu" îngroaşă rândurile elevilor de clasa a 12 a care au ratat înscrierea la facultate din cauza faptului că au picat Bac-ul.
Actualitate / 12 Iul
În timp ce unii dintre elevii care au susţinut examenul maturităţii în acest an nu au reuşit să obţină cel puţin media şase, o adolescentă din Vaslui care a devenit mamă în ultimul an de liceu le-a oferit o lecţie de viaţă uimitoare, scrie Adevărul.
Actualitate / 12 Iul
Absolvenţii de liceu şi de facultate care se angajează primesc stimulente financiare, la cerere, potrivit legii privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, la fel ca şi cei care îi angajează.
Monden / 12 Iul
REZULTATE BACALAUREAT 2016. Mircea Eremia a luat bacalaureatul cu media 7.50. Bucuros că eforturile i-au fost răsplătite, fratele cântăreţei Alina Eremia a făcut publice pe o reţea de socializare o fotografie, care nu are nevoie de nicio descriere, dar şi un mesaj. Fanii şi prietenii virtuali au reacţionat imediat.
Monden / 12 Iul
REZULTATE BACALAUREAT 2016. Lino Golden, "fiul" de suflet al lui Alex Velea a trecut azi prin emoţii de foc. Şi asta pentru că abia aştepta să-şi afle notele pe care le-a luat la toate probele pe care le-a susţinut la BAC. La scurt timp după ce a primit marea veste, Lino a postat un mesaj pe o reţea de socializare.
Monden / 12 Iul
REZULTATE BACALAUREAT 2016. Ivona Mihăescu, fata celebrului actor Mugur Mihăescu, e în al nouălea cer. Astăzi s-a scris încă o zi importantă în viaţa ei, odată cu afişarea rezultatelor examenului maturităţii. Concidenţă sau nu, e incredibil detaliul dezvăluit de fiica lui Mugur Mihăescu în mesajul pe care l-a făcut public pe o reţea de socializare.
Actualitate / 12 Iul
Nici anul acesta nu a fost cu noroc pentru Mirel Rădoi, întrucât acesta a ratat bacalaureatul şi în această sesiune. În ciuda faptului că s-a înscris la examen, acesta nu s-a prezentat la nicio probă.
Monden / 12 Iul
Rezultatele de la Bacalaureat au fost afişate, iar unele vedete au dezvăluit care au fost notele pe care le-au obţinut atunci când au susţinut examenul maturităţii.
Actualitate / 12 Iul
Peste 60 la sută dintre elevii care au susţinut examenul de bacalaureat au motive de bucurie după afişarea rezultatelor, însă există licee în care niciun candidat nu a promovat examenul maturităţii. Este vorba despre două instituţii de învăţământ din judeţul Dolj, dar şi în Bucureşti există un liceu codaş.
Actualitate / 12 Iul
Două licee din judeţul Sibiu nu au niciun candidat care să fi promovat examenul de bacalaureat. În acelaşi timp, la un singur liceu, două absolvente au obţinut media generală zece.
Actualitate / 12 Iul
Amalia Gabriela Florescu, de la Colegiul Naţional „Nicolae Grigorescu“ din Câmpina, este singura elevă din Prahova care a obţinut media 10 la Bacalaureat 2016. Vrea să meagă mai departe şi să urmeze Facultatea de Automatică.
Actualitate / 12 Iul
Un elev din Lugoj a şocat după ce a mărturisit că facultăţile din România sau din Europa i-ar fi inutile. Astăzi, după ce a aflat rezultatele obţinute la Bacalaureat, a făcut noi declaraţii.
Monden / 12 Iul
Elly, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a promovat cu succes examenul de Bacalaureat! Cristian a mărturisit ce făcea soţia lui înainte de a afla rezultatele.
1
2
3
Antena 1
Mădălina Manole a ajuns, în urmă cu 10 ani, în mijlocul unui scandal cu tentă amoroasă, numele ei fiind pomenit...
Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care...
Divahair.ro
BZI.ro
Romaniatv.net
După o perioadă de liniște din punct de vedere medical, Gabriel Cotabiță se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Artistul a ajuns pe...
"România este în continuare într-o perioadă de schimbare și va trebui să se adapteze. Această schimbare de ciclu...
Teatrul de Revistă, condus de Alexandru Arșinel, este în doliu după moartea Mihaelei Stroe Capățâneanu, directorul adjunct al...
GSP.RO
Kim Kardashian a fost în centrul unui scandal imens în urmă cu câțiva ani când o filmare intimă alături de rapperul...
Realitatea.net
Jack s-a hotărât să meargă la schi, împreună cu tovarăşul său de-o viaţă, Bob. Au făcut bagajul pe fugă, l-au aruncat pe...
Un desert special, extrem de aromat. Măr cald, învelit în zahăr şi caramel - o combinaţie perfectă! Citește mai departe......
"Când am ajuns acasă, în seara aceea, i-am luat mâna, în timp ce luam cina, şi i-am şoptit: 'Vreau să-ţi spun...