Imaginea groazei! A apărut o nouă fotografie din Clubul Colectiv! Atenţie, te poate afecta emoţional!

O nouă fotografie din "clubul Groazei" circulă pe reţelele de socializare.

Imaginea surprinde chiar momentul în care flăcările se extind cu repeziciune dinspre stâlp către tavanul acoperit de un burete imflamabil.  În doar o fracţiune de secundă clubul Colectiv a luat foc, iar zeci de oameni şi-au pierdut viaţa.

Ce a apărut pe paginile de Facebook ale lui Adrian Rugină şi Claudiu Petre, eroii de la Colectiv! Gestul emoţionant făcut de apropiaţii celor doi

Au murit 32 de oameni

Bilanţul tragediei de la clubul Colectiv se schimbă de oră la oră. Numărul celor decedaţi a ajuns la 32, iar în spitale mai sunt internate 134 de victime dintre care 88 în stare gravă.

De neînchipuit! Ce fel de toxine au inhalat tinerii în Clubul Colectiv? Ecaterina Andronescu a dat explicaţii tulburătoare

Mesajul Patriarhului Daniel pentru cei cinci copii care au rămas fără mamă: "Rugăciunea este mai mare decât moartea! Golul rămas în sufletul celor rămaşi este mai mare decât groapa!"

Ultimele aplauze pentru Vlad Ţelea! Chitaristul trupei "Goodbye to Gravity" este condus pe ultimul drum

Tragedia din Colectiv, prin ochii astrologului Cristina Demetrescu! "Băieţii din acea formaţie au făcut un sacrificiu. Erau nişte iniţiaţi!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro