VIDEO / Schimb de destine! Ea e femeia de serviciu pe care a înlocuit-o femeia cu 5 copii care a murit în Colectiv: ”Să mă ierte, trebuia să fiu eu în locul ei”

captura Antena 1

Schimb de destine! Georgiana, colega căreia i-a ţinut loc femeia de serviciu cu 5 copii moartă în Colectiv, mărturisiri cutremurătoare. Aceasta a spus că nu-i pare rău că i-a spus să meargă în club.

Medicii legişti au rămas şocaţi! Ce au găsit în sângele victimelor de la Colectiv

Simona Gherghe, la un pas să părăsească platoul "Acces direct": "Mă lăsaţi sau plec?"

Schim de destine! Georgiana, colega căreia i-a ţinut loc femeia de serviciu cu 5 copii care a murit în Colectiv, şi-a exprimat regretul pentru cele întâmplate. Femeia a promis că va avea grijă de cei 5 copii rămaşi fără mamă şi că se simte vinovată pentru cele întâmplate. Cu toate astea, femeia a spus că nu-i pare rău că a trimis-o pe Maria Ion în Colectiv, ci că regretă tragedia întâmplată.

Încă o lovitură pentru familia tinerei decedate la astăzi la Pantelimon! Ce se întâmplă cu casa fetei

Noi informaţii despre băiatul invalid şi salvatorul lui! În ce stare se află adolescenţii de 15 ani, după tragedia de la Colectiv

"Să mă ierte. O să fiu mereu alături de copiii, aşa cum am fost şi înainte. Să mă ierte, să mă ierte, pentru că trebuia să fiu eu în locul ei. Mă simt vinovată pentru ea şi pentru copiii mei. Nu-mi pare rău că i-am spus să meargă pentru că nu ştiam ce se va întâmpla. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu ea şi cu copiii ăştia. Eu munceam şi cunoşteam pe cineva acolo la club. Am sunat-o şi am întrebat-o dacă vrea să meargă ea. Chiar ea mă rugase că dacă ştiu ceva pe undeva să o anunţ. Urma să primească 100 de lei. Avea nevoie să muncească pentru bani, pentru copii. O cunoşteam de 20 de ani. Lucram acolo de 2-3 ori pe lună, când erau evenimente mari. Am vorbit cu ea în jur de ora 19:00 - 19:30. Am sunat-o toată noaptea, am căutat-o pe la toate spitalele. Am aflat că a murit după-amiaza. Numai tineri veneau acolo, în jur de 500 în fiecare seară", a declarat Georgiana, femeia căreia i-a ţinut locul Maria Ion, femeia de serviciu cu 5 copii moartă în incendiul din Colectiv.

Adi Despot, primul interviu după tragedia din Colectiv: "Toată lumea mea s-a schimbat. Am nevoie de familie şi de prieteni!"

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

Ce au surprins camerele de supraveghere din Clubul Colectiv în noaptea tragediei!

Aceasta este LISTA OFICIALĂ cu persoanele rănite în incendiul din Clubul Colectiv! Citeşte şi dă mai departe!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro