Gheorghe Dincă plânge în arest! Avocat: „Expertizele arată că Luiza este moartă”

Gheorghe Dincă plânge în arest! Avocat: „Expertizele arată că Luiza este moartă” © arhivă

Avocatul lui Gheorghe Dincă aruncă bomba în cazul Caracal, la șase luni de la dispariția Luizei Melencu! Claudiu Lascoschi a făcut declarații șocante. Potrivit celor spuse de avocat, Gheorghe Dincă a conștientizat ce a făcut, are regrete și plânge. Mai mult, expertizele ar arăta că Luiza Melencu este moartă. 

Claudiu Lasoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, susține că inculpatul a început să conștientizeze faptele odioase, se gândește la familiile Melencu și Măceșanu și plânge! Avocatul a atras atenția asupra faptului că Gheorghe Dincă nu și-a luat medicamentele pe care trebuia să le ia. 

Despre cazul Luizei Melencu, Claudiu Lasoschi a declarat că există probe care dovedesc moartea copilei, fragmente oasoase care au fost trimise la FBI. Mai departe, toată lumea așteaptă rezultatul de peste Ocean. 

”Gheorghe Dincă are regrete și plânge, se gândește și la familiile victimelor și la familia lui. El a început să conștientizeze la un moment dat. Eu cred că a fost o problemă și pentru faptul că nu și-a luat medicamentele care trebuia. Probele care dovedesc că Luiza e moartă există în sine. Există și probe tehnico-științifice. Expertizele INML care arată anumite lucruri cu titlu științific. Nu e vorba decât de declarațiile lui. În ceea ce o privește pe Alexandra, cunoașteți situația. În ceea ce o privește pe Luiza, există fragmente osoase de natură umană care au fost trimise la FBI. Așteptăm acum expertiza. E clar că nu există a treia victimă. Există doar două victime. El a fost cooperant de când am intrat eu în dosar, chiar înainte”, a declarat la Antena 3 Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Deși au existat în spațiul public informații conform cărora Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu nu au fost singurele victime ale „monstrului din Caracal”, avocatul lui Dincă este sigur că nu există o „a treia victimă”. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro